Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για Πάφο FC

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία για Πάφο FC

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ενόψει του αυριανού αγώνα με την Πάφο FC, ο οποίος θα γίνει στο “Στέλιος Κυριακίδης” στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Μοναδικός απόντας για την αυριανή αναμέτρηση θα είναι μόνο ο Πάρης Ψάλτης. Οι Μίλετιτς και Μάθιους που απουσίαζαν στα τελευταία παιχνίδια είναι καλά, ξεκίνησαν κανονικά προπονήσεις μαζί με τους συμπαίκτες τους και αναμένεται αύριο να είναι στην αποστολή του αγώνα.

Αναμένουμε ότι, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα κάνει ξανά αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, δοκιμάζοντας ξανά πράγματα και δίνοντας χρόνο σε ποδοσφαιριστές για να είναι έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό. Πάντως ότι, κι αν επιλέξει ο Κύπριος τεχνικός να κάνει στο αυριανό παιχνίδι η ομάδα μας θα πρέπει να μπει στο γήπεδο στοχεύοντας τη νίκη ψυχολογίας αφού πριν από τον τελικό θα απομένει άλλο ένα παιχνίδι.

Με την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης ο Σωφρόνης Αυγουστή θα ανακοινώσει την αποστολή και τον αριθμό των ποδοσφαιριστών που θα βρίσκονται σε αυτή.