Home TOP NEWS Post Game: Σεζόν τέλος και τώρα… δουλειά, δουλειά, δουλειά

Post Game: Σεζόν τέλος και τώρα… δουλειά, δουλειά, δουλειά

Με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας η ΟΜΟΝΟΙΑ ολοκλήρωσε τον φετινό μαραθώνιο των 36 αγωνιστικών. Ήταν μια σεζόν που για την ομάδα μας έκλεισε ονειρικά με την κατάκτηση του κυπέλλου και την έξοδο στην Ευρώπη για ακόμη μια χρονιά, ωστόσο η πορεία στο πρωτάθλημα ήταν εφιαλτική και είναι βέβαιο ότι θα ξεχαστεί και θα διαγραφεί σύντομα από τις μνήμες όλων μας.


Για το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ δεν έχουμε και πολλά να γράψουμε. Ο Σωφρόνης Αυγουστή παρέταξε την ομάδα μας στον αγωνιστικό έχοντας πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών κάτι φυσικά που του έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσει και να δει κάποια πιτσιράκια να αγωνίζονται.

Σε γενικές γραμμές στο πρώτο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ στάθηκε αρκετά καλά απέναντι στην ΑΕΚ είχε κάποιες καλές στιγμές μπροστά από την εστία του Πίριτς, αλλά λίγο αστοχία, λίγο ατυχία (βλ. δοκάρι του Κίτσου) και λίγο οι κακές επιλογές στο επιθετικό τρίτο δεν μας επέτρεψαν να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο και να κλείσουμε την σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε ευρισκόμενη πίσω στο σκορ, προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, όμως κόντρα στην ροή του αγώνα η ΑΕΚ πάλι από στημένη φάση κατάφερε να κάνει το 0-2 κι απ’ εκεί και πέρα οι ποδοσφαιριστές μας κατέβασαν τον διακοπτή, ενώ ο Σωφρόνης Αυγουστή αποφάσισε να ρίξει στο παιχνίδι κάποια νεαρά παιδιά για να πάρουν το “βάπτισμα του πυρός” με την πρώτη ομάδα.

Όπως και να έχει όμως, λίγη σημασία είχε στην τελική το απότελεσμα και η ήττα που γνώρισε η ομάδα μας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ήθελε μοναχά τη νίκη, η οποία φυσικά δεν θα άλλαζε κάτι όσον αφορά την βαθμολογία, απλά θα έδινε μια άλλη νότα στο καταπράσινο πάρτι που στήθηκε από νωρίς στο ΓΣΠ με τα 16 τρόπαια, την τιμητική του Παπουλή και τον γύρο του θριάμβου με το κύπελλο μετά το τέλος του ματς, ακόμη κι έτσι όμως το πάρτι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν χάλασε.

Πλέον στο πράσινο στρατόπεδο γυρίζουν σελίδα, τα πανηγύρια για το κυπέλλο κάπου εδώ κοπάζουν και άπαντες αρχίζουν την δουλειά για την νέα αγωνιστική περίοδο η οποία θα είναι ακόμη πιο απαιτητική και πιο δύσκολη απ’ αυτή που ήδη ολοκληρώθηκε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στις δύο τελευταίες σεζόν κι αυτό δείχνουν και τα αποτελέσματα της, αλλά και η βαθμολογική θέση στην οποία τερμάτισε, 7η και 6η έκανε λάθος επιλογές που της κόστισαν και αν θέλει τη νέα αγωνιστική περίοδο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο θα πρέπει από τώρα όλοι να δουλέψουν και να αλλάξουν ριζικά πράγματα στην ομάδα.