Home TOP NEWS Σωφρόνης: «Πιστεύω σε όλους στην ομάδα, πάμε για κύπελλο» – Κούσουλος: «Να...

Σωφρόνης: «Πιστεύω σε όλους στην ομάδα, πάμε για κύπελλο» – Κούσουλος: «Να γίνει ότι και πέρσι»


Οι προπονητές και οι αρχηγοί των δύο ομάδων έδωσαν το παρόν τους στη διάσκεψη και μίλησαν για τον μεθαυριανό αγώνα.

Χρίστος Χαραλάμπους: Θέλω να συγχαρώ τον Άρη. Εύχομαι χρονια πολλά στον πρόεδρος μας. Για τον τελικό, είμαι τυχερός που θα ηγηθώ αυτού του συλλόγου την Τετάρτη. Είμαστε πανέτοιμοι. Έχουν όλοι διάθεση και ενθουσιασμό.Στο γήπεδο θα κριθεί. Είνια 50-50 και θα μετρήσει το πα΄θος. Στέλνω μήνυμα στους οπαδούς. Κάποιος νικά κάποιος χάνει, σίγουροι νικητές έιναι τα παιδιά με αυτισμό, ο κόσμο να σεβαστεί ο ένας τον άλλο και το βράδυ να γυρίσουνόλοι καλά στα σπίτια τους.

Σωφρόνης Αυγουστή: Συγχαρητήρια στον Άρη για το πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι αυτός ήταν ο μοναδικός στόχος για να βγούμε στην Ευρώπη. Είναι 50-50 αυτό το παιχνίδι. Προετοιμαστήκαμε και είμαστε έτοιμοι. Όπως είπα και στον ημιτελικό θα σταθούμε στη δική μας ομάδας και τον κόσμο μας και το τι πρέπει εμείς να κάνουμε στο γήπεδο. Πιστεύω πολύ στα παιδιά. Πιστεύω σε όλους γύρω από την ομάδα και μοναδικός στόχος είναι κατάκτηση του κυπέλλου. Είναι ιστορικές ομάδες και το πιο σημαντικό είναι να φύγουν όλοι υγιείς. Είμαστε ένα χωριό. Μία ώρα απέχει ο ένας από τον άλλο, όλοι γνωριζόμαστε και πρέπει να σταματήσει η βία για ένα παιχνίδι. Συγχαίρουμε την πρωτοβουλία για τα παιδιά με αυτισμό. Είναι παιδιά παράδειγμα για όλους μας. Όποιος κερδίσει να τον συγχαρούμε. 

Τεσέιρα: Γεια σας. Ελπίζω και περιμένω καλό παιχνίδι μεταξύ δύο ιστορικών ομάδαν. Αξίζουν να είναι εδώ και τώρα από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε. Είναι 50-50 και θα το προσπαθήσουμε. 

Κούσουλος: Γεια σας. Αρχικά να πω ότι είμαστε χαρούμενοι που είμαστε ξανά στον τελικό. Προετοιμαστήκαμε για να αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα. Θα ακολουθήσουμε τις οδηγείες του προπονητή, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κατακτήσουμε το τρόπαιο.

Ερώτηση στον Κούσουλο: Είμαι χαρούμενος που είμασι πίσω στην ομάδα και εύχομαι να γίνει ότι έγινε και πέρσι, να πάρουμε το τρόπαιο.