Home TOP NEWS Ανεξαρτήτως Αθλητικού Διευθυντή πρέπει να είναι έτοιμη η μεταγραφική λίστα!

Ανεξαρτήτως Αθλητικού Διευθυντή πρέπει να είναι έτοιμη η μεταγραφική λίστα!

Στο προσκήνιο αυτή την βδομάδα είναι η σημαντική Γενική Συνέλευση η οποία θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (14/6), όπου σε αυτή θα παρουσιαστεί η πρόταση Παπασταύρου για τη νέα συμφωνία με το σωματείο. Το ΔΣ έχει συμφωνήσει προφορικά όμως θα πρέπει να περάσει και από τη Γενική Συνέλευση.


Απ’ εκεί και πέρα στις τάξεις των “πρασίνων υπάρχει μεγάλη αγωνία και έντονο ενδιαφέρον για το πως θα κυλήσει και το κομμάτι προγραμματισμός και οι μεταγραφές με την ομάδα μας να θέλει ενίσχυση σε όλες τι γραμμές, έτσι ώστε την επόμενη σεζόν να μπορέσει να παρουσιαστεί έτοιμη και να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ευρώπη και Κύπρο.

Φυσικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ τρέχουν και οι εξελίξεις στο κεφάλαιο Αθλητικός Διευθυντής με τον Γέσπερ Γιάνσον να παρουσιάζεται ως ο επικρατέστερος να αναλάβει αυτό το πόστο στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ωστόσο στο ποδόσφαιρο αν δεν πέσουν οι υπογραφές είτε με παίκτες, είτε με άλλα άτομα δεν πρέπει να θεωρείται τίποτα δεδομένο.

Όπως και να έχουν τα πράγματα ανεξαρτήτως ποιος θα είναι ο Αθλητικος Διευθυντής, αλλά και το πότε θα πιάσει δουλειά στην ΟΜΟΝΟΙΑ θα πρέπει οι Σωφρόνης Αυγουστή και Σίμος Ταραπουλούζης που εργάζονται στο κομμάτι προγραμματισμός να έχουν έτοιμο το πλάνο μεταγραφών, έτσι ώστε αυτό να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά.

Γράψαμε και πιο πάνω στο κείμενο η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε όλες τις γραμμές και γι’αυτό υπάρχει αρκετή δουλειά να γίνει από τους ανθρώπους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έτσι ώστε μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να μπορέσουν να κλείσουν πλείστα ανοικτά κεφάλαια και όλοι μαζί να ξεκινήσουν δουλειά για τη νέα αγωνιστική περίοδο.