Home TOP NEWS Η Σεβίλλη έβαλε δύσκολα στην ΟΜΟΝΟΙΑ για 3ο προκριματικό!

Η Σεβίλλη έβαλε δύσκολα στην ΟΜΟΝΟΙΑ για 3ο προκριματικό!

Η Σεβίλλη κατάφερε να λυγίσει τη Ρόμα με 4-1 στα πέναλτι (1-1 κδ & παράταση) και κατέκτησε το 7ο Europa League της ιστορίας της, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.


Η πιο πάνω εξελίξη βάζει δύσκολα στην ομάδα μας για να κερδίσει γύρο στο Conference League και να ξεκινήσει ουσιαστικά την προσπάθεια της στην διοργάνωση από τον 3ο προκριματικό (10 και 17 Αυγούστου οι αγώνες), αντί από τον δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Για να κερδίσει γύρο η ΟΜΟΝΟΙΑ, η ομάδα της Ανδαλουσίας θα πρέπει να τερματίσει στην 7η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος, ωστόσο για να συμβεί κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρξει ένα συνδυασμός αποτελεσμάτων στην τελευταία αγωνιστική της La Liga η οποία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή.

Η Σεβίλλη μέχρι πρόσφατα κινδύνευε με υποβιβασμό, όμως μετά από μια τρομερή αντεπίθεση είναι αυτή τη στιγμή στην 11η θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό από την έβδομη θέση στην οποία βρίσκεται η Οσασούνα.

Για να εξασφαλίσει την 7η θέση η Σεβίλλη θέση για την οποία θα γίνει σκληρή “μάχη” θα πρέπει στην τελευταία αγωνιστική να κερδίσει εκτός έδρας την αδιάφορη βαθμολογικά Ρεάλ Σοσιεδάδ πέρα όμως αυτού για να εξασφαλίσει την συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να υπάρξει και συνδυασμός αποτελεσμάτων, δηλαδή να λήξει ισόπαλο το Χιρόνα-Οσασούνα, να φύγει με το “διπλό” η Μαγιόρκα από την έδρα της Ράγιο, αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίσει στην έδρα της την Αθλέτικ Μπιλμπάο.