Home TOP NEWS Στο περιμένε για τις εξελίξεις

Στο περιμένε για τις εξελίξεις

Αύριο Τρίτη(20/6) θα έχει συμπληρωθεί ακριβώς μία βδομάδα όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ με ανακοίνωση της έκανε γνωστό το “ναυάγιο” της συμφωνίας και όλος ο κόσμος της ομάδα μας αλλά κι εμείς παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα το τι συμβαίνει γύρω από το “καυτό” θέμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, το ιδιοκτησιακό.


Ο Πράσινος ΛΑΟΣ περιμένει από στιγμή σε στιγμή στο ακουστικό να ακούσει ή να διαβάσει κάποια σημαντική εξέλιξη η οποία ουσιαστικά θα μπορέσει να αλλάξει τα δεδομένα που ξέρουμε μέχρι σήμερα. Πάντως και οι δύο πλευρές τόσο του Σωματείου, όσο και της Εταιρείας, επιλέγουν τα τελευταία 24ώρα να τηρήσουν “σιγή ιχθύος” μη βγάζοντας κάτι προς τα έξω, είναι σε διαβουλεύσεις για να βρεθεί η χρυσή τομή και όταν θα υπάρξει αναμένεται να προκύψουν και οι ανακοινώσεις.

Ο Παπασταύρου όπως είπαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, μετά την Γενική Συνέλευση έριξε το “μπαλάκι” στην πλευρά του Σωματείου, το οποίο όπως έχουμε πληροφορηθεί έχει καταθέσει νέα πρόταση στον Σταύρο Παπασταύρου περιμένοντας την απάντηση του.

Για την ώρα αυτό που χρειάζεται απ΄όλους ανεξαιρετώς είναι ψυχραιμία και να αναμένουμε τις εξελίξεις που ελπίζουμε να είναι θετικές.