Home TOP NEWS Επιστρέφει στην βάση της με το “διπλό” και… με μπόλικη δουλειά ενόψει...

Επιστρέφει στην βάση της με το “διπλό” και… με μπόλικη δουλειά ενόψει επαναληπτικού!

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ ταξίδεψαν στο Αζερμπαϊτζάν έκαναν την δουλειά τους, πήραν το ζητούμενο απέναντι στην Καμπάλα, το οποίο ήταν η νίκη και πλέον άπαντες ετοιμάζονται για την επιστροφή στην Κύπρο.


Η αποστολή της ομάδας μας είναι ήδη στο αεροδρόμιο της Καμπάλα και στις 9:50 το πρωί θα μπουν στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην βάση της, όπου εδώ θα ξεκινήσουν άμεσα την δουλειά για τον μεγάλο επαναληπτικό της ερχόμενης Πέμπτης.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του, αλλά και όλο το οικόδομημα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ φέρνει στις αποσκευές του το “διπλό” και το προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο κόουτς φέρνει και τα μπλοκάκια του γεμάτα, από πράγματα που θα πρέπει να δουλέψει και να διορθώσει ενόψει του επαναληπτικού.

Η ομάδα έδειξε αδυναμίες σε όλες τις γραμμές και θα είναι κάτι που πρέπει να βρει τον τρόπο ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του να το διορθώσουν, έτσι ώστε η ομάδα μας να μπορέσει σε έξι βράδια να τελειώσει την δουλειά με τους Αζέρους και να σκεφτεί τον επόμενο αντίπαλο που αναμένεται να είναι Μίντιλαντ.