Home TOP NEWS Φαμπιάνο – Ουζόχο: Έδειξαν ετοιμότητα λίγο πριν τα επίσημα παιχνίδια!

Φαμπιάνο – Ουζόχο: Έδειξαν ετοιμότητα λίγο πριν τα επίσημα παιχνίδια!

Οι Φαμπιάνο και Ουζόχο ήταν οι δύο τερματοφύλακες που κλήθηκαν από τον Σωφρόνη Αυγουστή να αγωνιστούν στο τελευταίο φιλικό τεστ της ομάδας μας κόντρα στην Ραντόμιακ το οποίο συνοδεύτηκε με νίκη 4-1.


Οι δύο “φύλακες άγγελοι” της ομάδα μας, μπορεί να μην ήταν πολλές οι φορές κατά την διάρκεια του φιλικού παιχνιδιού που χρειάστηκαν να επέμβουν, ωστόσο στις λιγοστές φάσεις που χρειάστηκε να το κάνουν ήταν εκεί και κατέβασαν ρολά.

Στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε του φιλικού παιχνιδιού με την Ραντόμιακ ξεκίνησε ο Φαμπιάνο ο οποίος κράτησε το μηδέν παθητικό, ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε και 15λεπτά στην επάναληψη, ενώ λίγο πριν αποχωρήσει από το γήπεδο πιστώθηκε μια απόκρουση πέναλτι, ενώ δέχθηκε και το γκολ με το οποίο μείωσε σε 3-1 ο Πολωνικός σύλλογος.

Από το 60ο λεπτό και έπειτα την εστία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υπερασπίστηκε ο Ουζόχο. Ο Νιγηριανός κήπερ δεν χρειάστηκε πολλές φροές, ωστόσο στην μία και μοναδική που κλήθηκε να υπερασπιστεί το πλεκτό της ομάδας μας, ήταν εκεί και με μια σπουδαία απόκρουση κατέβασε ρολά και έιπε όχι στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέδρο Ενρίκε.

Πάντως οι δύο τερματοφύλακες που προορίζονται, πρώτος και δεύτερος για τα επίσημα παιχνίδια, έδειξαν αμφότεροι ετοιμότητα και έτοιμοι να βοηθήσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει τους στόχους της που είναι η κατάκτηση του Σούπερ Καπ και στην συνέχεια η πρόκριση επί της Καμπάλα.