Home TOP NEWS Κρατάει τα θετικά από το τελευταίο τεστ και “χτίζει” σε αυτά!

Κρατάει τα θετικά από το τελευταίο τεστ και “χτίζει” σε αυτά!

Το τελευταίο τεστ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην Πολωνία, το οποίο ήταν κόντρα στην Ραντόμιακ συνοδεύτηκε με νίκη και μάλιστα με ευρύ σκορ, με το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή μάλιστα να δείχνει πέντε μέρες πριν το Σούπερ Καπ και 11 πριν την πρώτη Ευρωπαϊκή “μάχη” ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του, στα τρία φιλικά με Γκόρνικ, Τρένσιν και το χθεσινό με την Ραντόμιακ είδε όσα ήθελε να δει, σημείωσε τα δυνατά και τα αδύνατα σήμεια της ομάδας του και με την επιστροφή της ομάδας στην Κύπρο θα αρχίσει να προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του ανάλογα με τους αντιπάλους που θα έχει μπροστά της.

Πάντως από το φιλικό με την ομάδα της Πολωνίας ο Κύπριος κόουτς είδε να βγαίνουν στο τερέν τα όσα ζήτησε. Κατάφερε να πετύχει δύο γκολ με τους Κακουλλή και Κούσουλο τα οποία προήλθαν μετά από πίεση προς τον αντίπαλο, ενώ είδε την ομάδα μας να “χτυπάει” κι από στατικές φάσεις, έτσι προήλθαν τα γκολ του Κουλιμπαλί και Μπεζούς.

Σημαντικό επίσης είναι ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ στα τρία φιλικά παρά τις πολλές αλλαγές που γίνονταν κατά την διάρκεια των φιλικών παιχνίδιων στην άμυνα κράτησε χαμηλούς αριθμούς δέχθηκε μόνο δύο γκολ σε τρία παιχνίδια κι αυτό αν συνεχιστεί και στα επίσημα παιχνίδια θα είναι άκρως θετικό, αφού η ομάδα τις τελευταίες σεζόν που τερμάτισε στην 7η και 6η θέση δέχθηκε μεγάλο αριθμό γκολ.

Πλέον η τεχνική ηγεσία λοιπόν κρατάει τα θετικά απο το τελευταίο τεστ, τα οποίο σίγουρα υπερτερούν των αρνητικών και πάνω σε αυτά θα “χτίσει” ενόψει της συνέχειας, αλλά και των επίσημων υποχρεώσεων της που είναι προ των πυλών.