Home TOP NEWS Ολοκληρώνει ενόψει του αγώνα με τον Άρη

Ολοκληρώνει ενόψει του αγώνα με τον Άρη

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, ενόψει του αυριανού (21/07) παιχνιδιού με τον Άρη Λεμεσού, το οποίο θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της φετινής αγωνιστικής περιόδου.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του στην τελευταία σημερινή συνάντηση τους, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδα μας, θα τσεκάρουν ξανά την ετοιμότητα τους κι αναλόγως θα καταρτίσουν το πλάνο με το οποίο θα παρουσιάσουν αύριο στο τερέν του ΓΣΠ την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Τόσο οι ποδοσφαιριστές μας, όσο και η τεχνική ηγεσία, θέλουν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι το οποίο μάλιστα θα γίνει στην πρωτεύουσα κι ενώπιο του Πράσινου ΛΑΟΥ, να τα δώσουν όλα, να πάρουν τη νίκη απέναντι στους πρωταθλητές της περσινής αγωνιστικής περιόδου και όλοι μαζί να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρώτου τίτλου.

Σίγουρα ένα ξεκίνημα στη νέα αγωνιστική περιόδο με το “δεξί” θα είναι ότι καλύτερο για το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή και παράλληλα θα τους δώσει τεράστια ώθηση κι ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με την Καμπάλα που έρχονται.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, Ψάλτης, Παναγιώτου και Εράκοβιτς θα είναι εκτός. Εκτός θα είναι και το νέο απόκτημα της ομάδας μας, Βέλικο Σίμιτς. Απ΄εκεί και πέρα όλοι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στην διάθεση του Κύπριο τεχνικού της ομάδας μας.

Μετά το τέλος της αποψινής προπόνησης θα γίνει γνωστή η αποστολή κι ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που θα μεταβούν αύριο στο ΓΣΠ για το παιχνίδι με τον Άρη.