Home TOP NEWS Το παιχνίδι με Άρη θα κρίνει και το αγωνιστικό πλάνο με Καμπάλα!

Το παιχνίδι με Άρη θα κρίνει και το αγωνιστικό πλάνο με Καμπάλα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ επέστρεψε στην Κύπρο και στην Λευκωσία θα συνεχίσει την προετοιμασία της για τις πρώτες επίσημες υποχρεώσεις σε Κύπρο (Σούπερ Καπ) και Ευρώπη (Β’ προκριματικό του Europa Conference League).


Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του, μέσα από το βασικό στάδιο προετοιμασίας που έγινε το προηγούμενο διάστημα στην Πολωνία, αλλά και μέσα από τα φιλικά, έχουν σχηματίσει μια καλή εικόνα για την ομάδα τους κι αναλόγως αυτής θα “στήσουν” και την ομάδα για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια.

Πάντως αναμένουμε ότι με βάση τα όσα είδαμε και στα τρία φιλικά το βάρος στα πρώτα παιχνίδια θα πέσει στους παλιούς, ποδοσφαιριστές δηλαδή από το υφιστάμενο ρόστερ, χωρίς όμως να αποκλείεται να δούμε και κάποιο από τους νεοφερμένους να παίρνουν φανέλα βασικού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι πάντως ενόψει του παιχνιδιού της Παρασκευής με τον Άρη, αν δεν προκύψει κάτι μέσα από τις επόμενες προπονήσεις, θα απουσιάσει σίγουρα ο Νόβιτσα Εράκοβιτς, αλλά και οι Παναγιώτου και Ψάλτης που είναι στο στάδιο επιστροφής στην αγωνιστική δράση.

Στις επόμενες προπονήσεις ο Κύπριος κόουτς θα δει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του κι αναλόγως θα αποφασίσει με ποιους θα κατεβεί στο παιχνίδι του Σούπερ Καπ κόντρα στον Άρη, ενώ μέσα από αυτό το παιχνίδι θα σχηματίσει καλύτερη άποψη για την ομάδα του και για το παιχνίδι με την Καμπάλα.