Home TOP NEWS Ακόμη πιο έτοιμη και… πιο γεμάτη!

Ακόμη πιο έτοιμη και… πιο γεμάτη!

Το μόνο που απασχολεί την ΟΜΟΝΟΙΑ την δεδομένη στιγμή είναι το παιχνίδι με την Καμπάλα και να βρει τους τρόπους να φέρει εις πέρας το έργο της που δεν είναι άλλο από την εξασφάλιση του εισιτηρίου για την επόμενη φάση του Conference League.


Φυσικά πέραν του αγωνιστικού κομμάτι, τα άτομα που δουλεύουν για το κεφάλαιο προγραμματισμός, οι Γιάνσον, Ταραπουλούζης και Αυγουστή συνεχίζουν κανονικά το ψάξιμο και την συζήτηση με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους που θα έρθουν να ενισχύσουν την ομάδα μας.

Προέχει η πρόκριση επί της Καμπάλα, αυτό είναι δεδομένα, όμως την ίδια ώρα κι από την στιγμή που γνωρίζουμε ότι στον επόμενο γύρο αν η ομάδα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο των Αζέρων, θα έχει ακόμη πιο ψηλό εμπόδιο, θα πρέπει να την βρει πιο γεμάτη και πιο έτοιμη για να μπορέσει να είναι ανταγωνιστική.

Προτεραιότητα για την ομάδα προγραμματισμού είναι η απόκτηση ποδοσφαιριστή για την επίθεση, ο οποίος θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Κακουλλή και Καρίμ Ανσαριφάρντ και να έχει το εύκολο γκολ, έτσι ώστε να μπορεί να κάνει την διαφορά στην γραμμή κρούσης.

Η ομάδα προγραμματισμού έχει ήδη καταρτίσει μια λίστα με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην συγκεκριμένη θέση, υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις, ωστόσο στόχος είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να φτάσει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή που αποτελεί πρώτη επιλογή.

Όπως και με την περίπτωση του Βέλικο Σιμιτς, έτσι και με τον επιθετικό η ομάδα χειρίζεται λεπτά και με πάσα μυστικότητα το κεφάλαιο επιθετικός και όταν είναι έτοιμη τότε θα προβεί και στις σχετικές ανακοινώσεις.