Home TOP NEWS Ανεβάζουν στροφές ο Τίτος Προκοπίου και Αλεξάντερ Φράνσον!

Ανεβάζουν στροφές ο Τίτος Προκοπίου και Αλεξάντερ Φράνσον!


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβασε νωρίτερα στον επίσημο της λογαριασμό φωτογραφίες από την προπόνηση της ομάδας μας και την προετοιμασία που κάνουν αυτές τις μέρες οι ποδοσφαιριστές μας ενόψει του αγώνα με την Καρμιώτισσα.

Φυσικά εκτός από το φωτογραφικό υλικό που ανέβασε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, η ΟΜΟΝΟΙΑ δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες και στο Instagram στις οποίες εντωπίσαμε τους Τίτο Προκοπίου και Αλεξάντερ Φράνσον.

Τα δύο τελευταία μεταγραφικά μας αποκτήματα ήδη έχουν εισέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησεις με τους δύο ποδοσφαιριστές να ανεβάζουν με την σειρά τους ρυθμούς για να μπορέσουν να τεθούν στην διάθεση του Σωφρόνη Αυγουστή.

Τόσο ο Κύπριος μεσοεπιθετικός, όσο και ο Σουηδός μέσος, συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και ο Κύπριος τεχνικός θα κρίνει από την ετοιμότητα τους αν θα τους συμπεριλάβει στην αποστολή για το Σαββατιάτικο ματς.

Πάντως τόσο ο Προκοπίου, όσο και ο Φράνσον ήρθαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ και περιμένουν την στιγμή που θα φορέσουν την αγωνιστική φανέλα και να παίξουν μπάλα.