Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ημίχρονο: Υπέροχη ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ – Μεγάλη εμφάνιση, ουσία και κλείδωσε η...

Ημίχρονο: Υπέροχη ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ – Μεγάλη εμφάνιση, ουσία και κλείδωσε η πρόκριση!


Μπήκε πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο η ΟΜΟΝΟΙΑ και πάτησε πρώτη την αντίπαλη περιοχή. Η υπεροχή της καρποφόρησε νωρίς με τον Μπέζους να σκοράρει.

Η συνέχεια βρήκε την ΟΜΟΝΟΙΑ να δείχνει πολύ πιο επικίνδυνη στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν η ομάδα που διεκδίκησε πολύ περισσότερο το δεύτερο γκολ, έχασε καλές ευκαιρίες για να τα καταφέρει ενώ περιόρισε απόλυτα την αντίπαλο μπροστά στην περιοχή μας.

Το βρήκε με πέναλτι, με τον Μπέζους να γίνεται ξανά μεγάλος πρωταγωνιστής. Και δεν μείναμε μέχρι εκεί. Ο Λανγκ σκόραρε το τρίτο γκολ για να κλειδώσει οριστικά την πρόκριση για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Αποδίδει εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο η ΟΜΟΝΟΙΑ. Κλειδώνει την πρόκριση σε ένα 45λεπτο μέσα.

Α’ Ημίχρονο

Σκόραρε νωρίς ο Μπέζους. Στο 6ο λεπτό δέχθηκε μπαλιά στη περιοχή, πήρε την κεφαλιά, η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά σκόραρε στην κενή εστία.

Στο 9ο λεπτό η Γκαμπάλα κέρδισε φάουλς έξω από τη περιοχή μας. Η απευθείας εκτέλεση έφυγε έξω.

Στο 15ο λεπτό ο Μπέζους έβγαλε κάθετη στον Κακουλλή ο οποίος έπαιξε με πλάτη και κατάφερε να πλασάρει και να σκοράρει όμως υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Μία κεφαλιά στη περιοχή μας ήταν αδύναμη και κατέλειξε στον Φαμπιάνο

Στο 20ο λεπτό ο ΜΠέζους κέρδισε φάουλ έξω από την αντίπαλη περιοχή. Το εκτέλεσε απευθείας ο ίδιος με τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

Στο 25ο λεπτό φύγαμε στην αντεπίθεση με τον Σεμέδο, αυτός έδωσε στον Λοΐζου δεξιά, συνέκλεινε έκανε δυνατό σουτ χαμηλά το οποίο μπλόκαρε ο τερματοφύλακας.

Στο 26ο λεπτό ο Σεμέδο πήρε πάσα μπροστά αριστερά, ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο, έστειλε πάσα στη περιοχή στον Λοΐζου ο οποίος σούταρε άστοχα με το δεξί.

Εκπληκτική μπαλιά βγήκε στο 29ο λεπτό από τον ΜΠέζους στον Κακουλλή. Στο τετ-α-τετ ο Ανδρόνικος ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα και κέρδισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Ρομάν και έκανε το 2-0.

Ένα σουτ από τον Χάνι στο 35ο λεπτό ήταν άστοχο.

Στο 39ο λεπτό ο Λοΐζου έκανε εξαιρετική κίνηση στην αντίπαλη περιοχή, έβγαλε μπαλιά στον Σεμέδο που πετάχτηκε, έκανε καρφωτή κεφαλιά, απέκρουσε ασταθώς ο τερματοφύλακας και ήρθε από πίσω ο Λανγκ να σουτάρει στην εστία και να σκοράρει.

Ο Αγιούπ έκανε άστοχο σουτ στο 41ο λεπτό.