Home TOP NEWS Οι κινήσεις που είναι στον σχεδιασμό και η αναφορά του προπονητή

Οι κινήσεις που είναι στον σχεδιασμό και η αναφορά του προπονητή


Στο πνεύμα Σωφρόνη Αυγουστή κινούνται στην ομάδα, σε ότι αφορά στον προγραμματισμό. Απομένουν άλλες 22 μέρες για να κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο και μέσα από την σχετική τοποθέτηση του προπονητή, μετά το παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, βγαίνει το συμπέρασμα πως γίνεται προσπάθεια για επιπλέον προσθήκες.

Οι σκέψεις είναι στο τραπέζι, μελετούνται και σύμφωνα με τον προπονητή μας, το καλό πάντα θα έχει θέση στην ομάδα. Και βεβαίως η πιο σημαντική του αναφορά, αφορά στη διοίκηση. Είπε πως είναι έτοιμη να κάνει πράξη τα θέλω της ομάδας προγραμματισμού και πως ότι ζητηθεί θα γίνει.

Είναι λοιπόν δεδομένο πως θα έρθει ένας ακόμη κεντρικός επιθετικός. Άλλωστε η πρόσφατη προσπάθεια για τους δύο Μαροκινούς αυτό είναι που δεικνύει.

Είναι πιθανόν να γίνει κίνηση και για ακραίο μεσοεπιθετικό ενώ ενδεχομένως να γίνει προσπάθεια και για ποδοσφαιριστή σε μία από τις θέσεις της αμυντικής γραμμής.

Πάντως με την έλευση του Φράνσον οι ξένοι στην ομάδα είναι πλέον 15. Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψιν πως τον Ιανουάριο θα εγγραφεί, αν όλα πάνε καλά, ο Εράκοβιτς ο οποίος θα επιστρέψει.