Home TOP NEWS Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Μίντιλαντ

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία ενόψει Μίντιλαντ

Την τελευταία τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή, ενόψει του αυριανού πρώτου παιχνιδιού κόντρα στην Μίντιλαντ για τον Γ’ προκριματικό γύρου του Europa Conference League.


Στην ομάδα μας μετά την εμφάνιση και τη νίκη επί της Καμπάλα η ψυχολογία είναι αρκετά καλή και άπαντες περιμένουν το παιχνίδι κόντρα στους Δανούς και ενώπιον του Πράσινου ΛΑΟΥ να τα δώσουν όλα για να πάρουν το ζητούμενο που είναι η νίκη, για να μπορέσει να γίνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του από την στιγμή που αυτό που είδαν στον επαναληπτικό με τους Αζέρους, τους άρεσε δεν αναμένεται να προχωρήσουν σε ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα κι αναμένουν ότι οι ποδοσφαιριστές που θα επιλεχθούν θα κάνουν ένα εξίσου καλό παιχνίδι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, όλοι οι ποδοσφαιριστές που είχε στην διάθεση του ο Κύπριος τεχνικός στις διπλές αναμέτρησεις με την Καμπάλα είναι καλά. Δεν υπολογίζεται ο Εράκοβιτς, κάνουν αγώνα δρόμου για να επιστρέψουν οι Πάρης Ψάλτης και Νικόλας Παναγιώτου.