Home TOP NEWS Πήρε εκδίκηση με Καμπάλα, να επαναλάβει εαυτό με Μίντιλαντ

Πήρε εκδίκηση με Καμπάλα, να επαναλάβει εαυτό με Μίντιλαντ


Οι δύο αντιπάλοι της ομάδας μας, η Καμπάλα την οποία απέκλεισε και η Μίντιλαντ με την οποία θα αναμετρηθεί τις επόμενες μέρες βρέθηκαν ξανά στον δρόμο του Σωφρόνη Αυγουστή στο παρελθόν και όσο ο Κύπριος κόουτς ήταν στον Απόλλωνα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή ήταν στο τεχνικό τιμ των “κυανολεύκων” της Λεμεσού, όταν αποκλείστηκαν από την Καμπάλα, ενώ όταν πέρασε το εμπόδιο των Δανών ο Απόλλωνας, ήταν στην άκρη του πάγκου του Λεμεσιανού συλλόγου.

Ο προπονητής της ομάδας μας λοιπόν τον πρώτο του στόχο τον πέτυχε, ο οποίος ήταν να πάρει εκδίκηση από τους Αζέρους ρίχοντας εκτός του Europa Conference League, τώρα ο μεγάλος τους στόχος είναι να επαναλάβει εαυτό και να πετάξει ξανά έξω από την Ευρώπη την Μίντιλαντ.

Από την περασμένη Πέμπτη το τεχνικό τιμ της ομάδας μας άρχισε ήδη το “σκανάρισμα” της Μίντιλαντ και στις επόμενες προπονήσεις θα επιδιώξει να προετοιμάσει όσο πιο κατάλληλα γίνεται τους ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι και να διεκδικήσουν μέσα από τα διπλές αναμετρήσεις την πρόκριση.