Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Μίντιλαντ

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Μίντιλαντ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για τον αποψινό επαναληπτικό αγώνα κόντρα στην Μίντιλαντ, ο οποίος θα γίνει στις 20:45 στην MCH Arena στην Δανία.


Το σύνολο του Σωφρόνη Αυγουστή έχοντας “ασπίδα” το 1-0 θα προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του κόντρα στους Δανούς και να διεκδικήσει το θετικό αποτέλεσμα που θα του επιτρέψει να πανηγυρίσει την πρόκριση στα πλέι – οφ εκεί που θα βρεί το νικητή του ζευγαριού Αούστρια Βιέννης και Λέγκια Βαρσοβίας.

Η ομάδα μας ταξίδεψε στην Δανία έχοντας 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της. Έμειναν στην Κύπρο οι Παναγιώτου, Ψάλτης και Εράκοβιτς, ενώ στην τελευταία προπόνηση που έγινε χθες το βράδυ ευτυχώς δεν προέκυψε το οποιοδήποτε πρόβλημα με τον Σωφρόνη Αυγουστή να έχει άπαντες στην διάθεση του για την σημερινή κρίσιμη αναμέτρηση.

Πάντως σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα που έγινε στην Κύπρο δεν αναμένουμε ο Κύπριος κόουτς να προχωρήσει σε ιδιαίτερες αλλαγές στον αποψινό αγώνα, ωστόσο υπάρχουν δύο ερωματικά για δύο θέσεις, στην μεσαία γραμμή και στα “φτερά”. Το ένα είναι Κασάμα ή Κούσουλος, το άλλο Λοίζου ή Σίμιτς;

Η πρόβλεψη μας για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει ως εξής λοιπόν.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Φαμπιάνο ο οποίος έκανε εξαιρετικό παιχνίδι στην Λευκωσία και βοήθησε τα μέγιστα να κρατήσει το μηδέν η ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πιο μπροστά του θα κινούνται οι Λέτσιακς και Μάθιους στα δύο άκρα της άμυνας και στον κεντρικό διάδρομο θα παίξει ο Κουλιμπαλί και ο Λανγκ που επίσης έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι στην Λευκωσία.

Στο νευραγλικό χώρο του κέντρου η μια θέση είναι καπαρωμένη στον Μπασιρού, ενώ η άλλη θα παιχτεί ανάμεσα στον Κούσουλο και τον Κασάμα, με τον Διεθνή Κύπριο μεσοαμυντικό να έχει τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει. Πιο μπροστά τους και σε πιο ελεύθερο ρόλο θα κινείται ο Μπεζούς, ο σκόρερ του προηγούμενου αγώνα.

Στο επιθετικό τρίτο την μια πτέρυγα θα καλύψει ο Σεμέδο, ενώ στο άλλο “φτερό” η θέση παίζεται ανάμεσα στους Λοίζου και Σίμιτς, με τον δεύτερο να συγκεντρώνει πιο πολλές πιθανότητες να ξεκινάει την αναμέτρηση. Στην κορυφή αναμένουμε να δούμε τον Κακουλλή, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προσπαθήσει να “Χτυπήσει” στην κόντρα.

Η πιθανή ενδεκάδα σε σχηματισμό 4-2-3-1: Φαμπιάνο, Λέτσιακς, Μάθιους, Κουλιμπαλί, Λανγκ, Μπασιρού, Κούσουλος, Μπεζούς, Σεμέδο, Λοίζου, Κακουλλής