Home TOP NEWS Στα επόμενα παιχνίδια απαγορεύονται τα λάθη και… κυρίως τα “μπλακ άουτ”

Στα επόμενα παιχνίδια απαγορεύονται τα λάθη και… κυρίως τα “μπλακ άουτ”

Η απώλεια των πρώτων βαθμών στο πρωτάθλημα, με τον τρόπο που ήρθε, προκάλεσε απογοήτευση στους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ενίσχυσε τη δυσαρέσκεια και την μουρμούρα.


Ο τρόπος με τον οποίο διαμορφώθηκε το αποτέλεσμα προκάλεσε την δυσφορια του κόσμου, καθώς το Σάββατο έβλεπαν οτι το παιχνίδι με την Καρμιώτισσα ήταν στα χέρια της ομάδας μας, ωστόσο στα τελικά στάδια, η κατάσταση αυτή άλλαξε ριζικά λόγω αστοχιών στην αμυντική γραμμή..

Ο προπονητής, Σωφρόνης Αυγουστή, στη διάρκεια αυτής της περιόδου προετοιμασίας για τον αγώνα με τον Αποέλ,προσπαθεί να ετοιμάσει την ομάδα του. Επικεντρώνεται τόσο στη ψυχολογία όσο και στην τακτική πτυχή, αναλύοντας τα σφάλματα που έγιναν κατά τον προηγούμενο αγώνα και προσδοκώντας ότι δεν θα επαναληφθούν στα επόμενα παιχνίδια.

Σε αναμονή του επόμενου αγώνα με τον Αποέλ, ο Σωφρόνης Αυγουστής και το επιτελείο του ελπίζουν ότι οι ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν ανανεωμένοι σε όλα τα επίπεδα. Είναι αναγκαίο να ανταποκριθούν στο πλάνο και οδηγίες του, ενώ παράλληλα πρέπει να διατηρήσουν τη συγκέντρωση κατά τη διάρκεια του αγώνα, αποφεύγοντας τα λεγόμενα “μπλακ άουτ”.

Στην αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα το ζήτημα δεν αφορούσε μόνο την ποιότητα των ποδοσφαιριστών, αλλά και η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών μετά το 1-3. Είναι ζωτικής σημασίας να μην επαναληφθεί αυτή η αντίδραση στα επερχόμενα παιχνίδια, ιδίως αν αυτά είναι ντέρμπι, όπου η ακρίβεια και η αφοσίωση θα είναι απαραίτητες.