Home TOP NEWS Στο “σπίτι” της και με σύμμαχο τον Πράσινο ΛΑΟ να κάνει το...

Στο “σπίτι” της και με σύμμαχο τον Πράσινο ΛΑΟ να κάνει το πρώτο βήμα

Η ομάδα μας φιλοξενεί σήμερα (20:00) στο ΓΣΠ την Μίντιλαντ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λινγκ και θέλει ένα καλό αποτέλεσμα στην προσπάθειά που κάνει για πρόκριση στα πλέι οφ.


Σίγουρα σε σχέση με την Καμπάλα, το επίπεδο της σημερινής αντιπάλου είναι πιο ψηλό κι αυτό το τόνισε και ο Σωφρόνη Αυγουστή στην χθεσινή διάσκεψη τύπου για το παιχνίδι. Μπορεί από τον σύλλογο της Δανίας να αποχώρησε ο Γκουστάβ Ίσακσεν, όμως αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι. Η Μίντιλαντ είναι μια ομάδα με πολλές Ευρωπαϊκές παραστάσεις και ένα ρόστερ με ποιότητα, γι’ αυτό θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή από την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Με τα πιο πάνω δεδομένα λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιηθούν από τον Κύπριο τεχνικό, είτε ως βασικοί, είτε αυτοί που θα έρθουν από τον πάγκο, θα χρειαστεί να καταβάλουν ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στην Καμπάλα, για να φτάσουν στο ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τη νίκη που θα αφήσει ανοικτή την πόρτα της πρόκρισης στα πλέι – οφ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν θα πρέπει από το εναρκτήριο λάκτισμα, να είναι η ομάδα που θα κάνει κουμάντο στον αγωνιστικό χώρο, να δώσει τον ρυθμό, έτσι ώστε να μπορέσει με την πάροδο του χρόνου να βάλει στο παιχνίδι και τον Πράσινο ΛΑΟ που θα γεμίσει και πάλι το ΓΣΠ και όλοι ποδοσφαιριστές και κόσμος να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η νίκη.

Με πείσμα, πάθος, θέληση και με μπόλικο αγωνιστικό τσαμπουκά θα κληθούν να παρουσιαστούν οι ποδοσφαιριστές μας στα πρώτα 90λεπτά με την Μίντιλαντ και να πάρουν τη νίκη η οποία θα βάλει ακόμη περισσότερη πίεση στους Δανούς ενόψει και του επαναληπτικού που θα γίνει σε μία βδομάδα στην MCH Arena.