Home TOP NEWS Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει “αιώνιου” ντέρμπι

Συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει “αιώνιου” ντέρμπι

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε στο παιχνίδι με τον Αποέλ, το οποίο θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή (3/9 | 21:00), ανεβαίνουν οι εντάσεις, αλλά και οι ρυθμοί στις προπονήσεις.


Σίγουρα η προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Αποέλ, θα μπορούσε να γινόταν με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αν η ΟΜΟΝΟΙΑ ανταποκρινόταν σωστά στο ματς με την Καρμιώτισσα και δεν έχανε βαθμούς που έφεραν την απογοήτευση, την μουρμούρα και την απογοήτευση.

Έστω κι έτσι όμως ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του από την περασμένη Δευτέρα, άρχισαν δουλειά για το “αιώνιο” προετοιμάζοντας τους παίκτες και αγωνιστικά και ψυχολογικά, ενώ επίστησε την προσοχή τους, τους εξήγησε τα λάθη που έγιναν με την Καρμιώτισσα και περιμένει στο Κυριακάτικο παιχνίδι να μην επαναληφθούν.

Την δεδομένη στιγμή κι από την στιγμή που ακόμη δεν προέκυψαν άλλες προσθήκες στο πράσινο ρόστερ, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει με τους παίκτες που είναι στο υπάρχον ρόστερ και αυτοί που θα κληθούν να αγωνιστούν θα πρέπει να πιάσουν ψηλά στάνταρ απόδοσης και να παίξουν με πάθος και συγκέντρωση για 90λεπτά.

Όπως είναι τα δεδομένα αυτή την στιγμή στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Κύπριος κόουτς περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του, να κάνουν μια καλή εμφάνιση η οποία θα πρέπει και επιβάλλεται να έχει διάρκεια, ενώ το πιο σημαντικό είναι να πάρουν εκείνο το αποτέλεσμα που θα τους επιτρέψει να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτέλεσματα.