Home TOP NEWS Απαιτείται άμεση αντιμετώπιση – Στατιστικά που τρομάζουν

Απαιτείται άμεση αντιμετώπιση – Στατιστικά που τρομάζουν


Τα νούμερα είναι εκεί και το συμπέρασμα βγαίνει σήμερα αβίαστα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε μέχρι τώρα 7 επίσημους αγώνες. Στα πρώτα της παιχνίδια μέσα στη χρονιά οι αριθμοί λένε πως η αμυντική της λειτουργία είναι προβληματική.

Σε αυτούς τους αγώνες οι αντίπαλοι μας είχαν συνολικά 82! προσπάθειες για γκολ. Από αυτές τις προσπάθειες οι 44 ήταν στον στόχο και βεβαίως οι 13 προσπάθειες των αντιπάλων μας έγιναν γκολ. Και να σκεφτεί κανείς πως στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα δεν καταγράφηκε ούτε μία τελική στο στόχο για τους ερυθρόλευκους.

31 αποκρούσεις αναγκάστηκε να κάνει μέχρι σήμερα ο Φαμπιάνο ο οποίος μένει συχνά εκτεθειμένος.

Είναι νούμερα που πραγματικά τρομάζουν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αδυνατεί μέχρι στιγμής να βρει καλό αγωνιστικό πρόσωπο μεσοαμυντικά και αυτό μεταφράζεται στα δεδομένα που παραθέσαμε πιο πάνω.

Θα πρέπει να αποτελέσει προτεραιότητα για την ομάδα, το μεσοαμυντικό σουλούπωμα, αν θέλουμε να έχουμε τύχη στη συνέχεια.

Διότι σήμερα, όντως, φαίνονται κάποιες ελλείψεις μεσοεπιθετικά, όμως το σοβαρότερο μας θέμα και αυτό που θα πρέπει να άμεσα να αντιμετωπιστεί, είναι το γεγονός πως με μεγάλη ευκολία δεχόμαστε φάσεις στην άμυνα μας.

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά μας στα πρώτα επίσημα μας παιχνίδια:

Ο αντίπαλος – Προσπάθειες για γκολ – Προσπάθειες στον στόχο:

Αρης 14-9

Καμπάλα εκτός 10-5

Καμπάλα εντός 11-4

Μίτζιλαντ εντός 15-6

Μίτζιλαντ εκτός 13-11

Σαλαμίνα 4-0

Καρμιώτισσα 15-9