Home TOP NEWS Post Game: Ατυχία και… στην τελική βαθμός που κρίνεται ικανοποιητικός!

Post Game: Ατυχία και… στην τελική βαθμός που κρίνεται ικανοποιητικός!

Η ομάδα μας χθες εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέραματα κόντρα στην ΑΕΛ στο στάδιο “Άλφαμέγα” και έτσι δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις νίκες μετά από αυτή του “αιώνιου” ντέρμπι.


Ο Σωφρόνης Αυγουστή ξεκίνησε την χθεσινή αναμέτρηση πάνω – κάτω, όπως την ξεκίνησε και με τον Αποέλ, με μια και μοναδική αλλαγή τον Κασάμα, ο οποίος πήρε την θέση του τιμωρημένου Φουάντ Μπασιρού.

Όσον αφορά το προφίλ του χθεσινού αγώνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε ένα φοβερό ξεκίνημα. Έχασε τρεις μεγάλες φάσεις, αρχικά με τον Κακουλλή, στην συνέχεια με τον Σεμέδο, μετά ακολούθησε το δοκάρι του φοβερού κι ανεβασμένου Ρομάν Μπέζους, για να ακολουθήσει άλλη μια ευκαιρία και πάλι με τον Μπέζους απο απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η, ομάδα μας κλήθηκε από νωρίς να παίξει με αριθμητικό μειονέκτημα, μετά την απευθείας αποβολή του Μαρκίνιος, σωστή η αποβολή αφού ο Βραζιλιάνος στέρησε στον Ευάγγελο Ανδρέου να βγει φάτσα με τον Φαμπιάνο.

Μετά την αποβολή ο Σωφρόνης Αυγουστή έριξε στον αγώνα τον Λέτσιακς, αντί του Μπέζους (Θυσιάστηκε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Ουκρανός μετά από αποβολή ποδοσφαιριστή μας), ενώ ο Κύπριος κόουτς άλλαξε και τον σχηματισμό της ομάδας μας κάνοντας το 4-4-1.

Σε γενικές γραμμές παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, η ομάδα μας στάθηκε πολύ καλά στις τέσσερεις γραμμές, δεν άφησε να δημιουργηθούν χώροι προς την εστία του Φαμπιάνο και έτσι κατάφερε να φύγει από το στάδιο “Αλφαμέγα” με τον βαθμό της ισοπαλίας, που στο τέλος μπορούμε να πούμε ότι κρίνεται ικανοποιητικός.

Φυσικά, για να τα γράφουμε όλα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπορούσε να έφευγε με το “διπλό”, αν ο Χάμπος ευστοχούσε και νικούσε τον Μπέκερ από ευνοϊκή θέση, μετά από ευκαιρία που δημιούργησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ο Καμερουνέζος, Σαϊντού Αλιούμ.

Όσο για τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο παιχνίδι, αυτός δεν ήταν άλλος από τον Φαμπιάνο, που όποτε χρειάστηκε κατάφερε να κατεβάσει ρολά, ενώ στα θετικά καταγράφεται και η παρουσία του Λοίζου που αν και μπήκε στον αγώνα και είχε περιορισμένο χρόνο μπροστά του προσπάθησε με τις ατομικές του ενέργειες να βοηθήσει την ομάδα μας.

Κρατάμε λοιπόν τον βαθμό και την πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου 45λεπτού και βλέπουμε την συνέχεια και το επόμενο παιχνίδι, το οποίο θα είναι επίσης κόντρα σε ένα δύσκολο αντίπαλο, τον Άρη Λεμεσού και θα χρειαστεί να γίνει ξανά υπερπροσπάθεια για να έρθει το βαθμολογικό όφελος.