Home TOP NEWS Post Game: Σημαντικό αυτό που πετύχαμε χθες, σε ένα ντέρμπι που δεν...

Post Game: Σημαντικό αυτό που πετύχαμε χθες, σε ένα ντέρμπι που δεν θα ξεχαστεί


Θα κρατήσουμε τους βαθμούς της νίκης, την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν χθες βράδυ οι ποδοσφαιριστές μας και το γεγονός ότι ανταπεξήλθαν σε έναν αγώνα με πολύ ψηλό βαθμό δυσκολίας. Θα είναι ωστόσο ένα ντέρμπι που θα μείνει στη μνήμη όλων, για τον Ιταλό που ήρθε και το κατέστρεψε, αφήνοντας τις δύο ομάδες με 9 παίκτες, φορτώνοντας 12 παίκτες με κίτρινες και τιμωρώντας ανθρώπους των δύο πάγκων.

Η επιτυχία μας, μας τοποθετεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, μας δίνει ψυχολογία για τη συνέχεια και ώθηση ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν.

Ο Σωφρόνης έκανε σε όλα τα σημεία ολόσωστες επιλογές. Τακτικά υπερισχύσαμε του αντίπαλου στο ξεκίνημα ενώ μετά την κόκκινη μας λειτούργησε ακαριαία για να μπορέσει η ομάδα να κλείσει το κενό που άφησε η απουσία του Μπασιρού. Το γεγονός ότι σκοράραμε με 10 ποδοσφαιριστές λέει πολλά. Οι διαφοροποιήσεις που έγιναν αναλόγως του πως εξελισσόταν το ματς, βοήθησαν να κρατήσουμε πίσω στην άμυνα ενώ σίγουρα με λίγη προσοχή θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει κι άλλα τέρματα.

Η αμυντική τετράδα λειτούργησε πάρα πολύ καλά. Ο Μίλετιτς έκανε σπουδαίο παιχνίδι ενώ δίπλα του ο Λανγκ ήταν σταθερός. Αμφότεροι έπαιξαν με ωριμότητα και διακρίθηκαν. Ο Μάθιους ήταν σε άλλον έναν αγώνα σταθερά καλός. Ευχάριστη ήταν η παρουσία του Σιπριάνο, ο οποίος τα πήγε πολύ καλά στην άμυνα απέναντι στον γρήγορο Ντογκαλά, αρχικά, και ακολούθως με τον Φετφατζίδη.

Κούσουλο και Μπασιρού συνέβαλαν στο να ελέγξει η ΟΜΟΝΟΙΑ το ρυθμό στο κέντρο, μέχρι τη στιγμή της αποβολής. Και με την είσοδο του ο Χαράλαμπος έκανε πολύ μεγάλο παιχνίδι. Έτρεξε, έβγαλε άμυνες, κράτησε μπάλα και μοίρασε σωστά. Το παθιασμένο του παιχνίδι τον κατατάσσει σίγουρα στους κορυφαίους του αγώνα.

Ο Σεμέδο πήρε ξανά πολλές προσπάθειες στα πόδια του. Ήταν χρήσιμος στο παιχνίδι μας, είναι όμως αναγκαίο να μπορέσει να γίνει πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι του. Είτε ως δημιουργός, είτε μπροστά από το τέρμα.

Ο Σίμιτς πέτυχε το παρθενικό του γκολ. Περιμένουμε πολλά από το Σέρβο, ο οποίος ήρθε για να κάνει τη διαφορά και τώρα περιμένουμε να τον δούμε ακόμα πιο έτοιμο και με ανεβασμένη ψυχολογία.

Και μπροστά ο Κακουλλής. Ο Ανδρόνικος αποτελεί επιθετική εγγύηση για την ομάδα. Χθες σκόραρε και κατέγραψε την ασίστ στο δεύτερο μας τέρμα.

Βοήθειες έδωσαν και οι αλλαγές στο δεύτερο μέρος. Μπήκαν οι Καρίμ, Λέτσιακς, Κασάμα και Ζαχαρίου για να συμβάλουν κι αυτοί στην επιτυχία.

Ήταν σημαντικό αυτό που κατάφερε χθες βράδυ η ομάδα, δεν είναι τίποτα όμως περισσότερο από το κέρδος των τριών βαθμών που μας στέλνουν με ηρεμία στη διακοπή, για να περιμένουμε το επόμενο μας παιχνίδι στο πρωτάθλημα με την ΑΕΛ σε δύο εβδομάδες.