Home TOP NEWS Σημαντικό αυτό που έγινε προχθές, μέχρι εκεί…

Σημαντικό αυτό που έγινε προχθές, μέχρι εκεί…


Το να πετυχαίνεις νίκες σε τέτοιους αγώνες είναι πάντοτε ιδιαίτερο. Στην παρούσα χρονική στιγμή όμως δεν θα πρέπει να μεγενθύνουμε την επιτυχία στο παιχνίδι με το Αποέλ. Καλοδεχούμενοι οι τρεις βαθμοί, καλοδεχούμενη και η εμφάνιση και η αντίδραση της ομάδας, ύστερα από το προ εβδομάδος ατυχές αποτέλεσμα, όμως μέχρι εκεί. Συγχαρητήρια σε όλους, τώρα όμως το αφήνουμε πίσω.

Άλλωστε για την ώρα η ΟΜΟΝΟΙΑ, κακά τα ψέματα, αγωνιστικά είναι μία πάνω και μία κάτω. Οπότε το ζητούμενο από δω και μπρος είναι η σταθερότητα. Η διοίκηση έστειλε μήνυμα μετά την Καρμιώτισσα, λέγοντας ότι ελπίζει πως η ομάδα θα ανεβάσει την απόδοση της, το έκανε με το Αποέλ, είπε όμως πως περιμένει και την σταθερότητα.

Αυτό είναι που όλοι προσδοκούν. Να παραμείνει η απόδοση της ομάδας σε επίπεδο τέτοιο που θα της δώσει τη δυνατότητα να καταγράψει συνεχόμενες νίκες. Όντως φέτος τα πράγματα, σε ότι αφορά στον στόχο που τέθηκε, είναι ακόμη πιο δύσκολα, φαίνεται ότι οι ανταγωνιστές αυξάνονται και δυναμώνουν περισσότερο, οπότε αν η ομάδα δεν σταθεροποιήσει τα στάνταρ της απόδοσης της, θα δυσκολευτεί.

Είμαστε χαρούμενοι ασφαλώς για τη νίκη στο ντέρμπι, όμως οι τόνοι έπεσαν αμέσως. Τώρα δουλειά για να δούμε αυτό που λείπει καιρό από την ομάδα. Την σταθερά καλή απόδοση. Κι αν γίνει αυτό θα έρθουν θετικά αποτελέσματα.