Home TOP NEWS Ο ΛΑΟΣ να δώσει το σύνθημα και… οι παίκτες να κάνουν αυτό...

Ο ΛΑΟΣ να δώσει το σύνθημα και… οι παίκτες να κάνουν αυτό που πρέπει!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει μπροστά της ένα θεωρητικά εύκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΖ, στο οποίο επιβάλλεται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να πάρει το ζητούμενο που δεν είναι άλλο από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς.


Μετά και την επιτυχία στην περιστερώνα και το πρώτο “διπλό” στο φετινό πρωτάθλημα, η ψυχολογία σε όλο το πράσινο οικοδόμημα είναι στο ζενίθ κι αυτό θα θέλησουν να το εκμεταλλευτούν στον μέγιστο βαθμό για να μπορέσουν να φτάσουν σε άλλη μια νίκη στο πρωτάθλημα την τέταρτη εφετινή.

Ο Πράσινος ΛΑΟΣ που έσπασε άλλο ένα ρεκόρ, αφού ξεπέρασε τις 9200 εισιτηρία διαρκείας, αναμένεται να δώσει μαζικά και πάλι το παρών του στο ΓΣΠ, για να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Σωφρόνη Αυγουστή για να φτάσει στην επιτυχία επί της ΑΕΖ.

Συνεπώς ο ΛΑΟΣ περιμένουμε να δώσει το σύνθημα στο αυριανό παιχνίδι και οι ποδοσφαιριστές μας να κάνουν αυτό που πρέπει, να παρουσιαστούν δηλαδή έτοιμοι, πειθαρχημένοι και συγκεντρωμένοι στις τέσσερεις γραμμές και όλοι μαζί στο τέλος να γίνουν για να πανηγυρίσουν άλλη μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.