Home TOP NEWS Hμίχρονο: Προηγηθήκαμε νωρίς, χάσαμε πέναλτι, κινδυνέψαμε… πρέπει να ξανασκοράρουμε

Hμίχρονο: Προηγηθήκαμε νωρίς, χάσαμε πέναλτι, κινδυνέψαμε… πρέπει να ξανασκοράρουμε


Ήταν εντυπωσιακό το ξεκίνημα του αγώνα αφού μόλις στην πρώτη μας επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή ανοίξαμε το σκορ με τον Λοΐζου. Έκανε άμεση προσπάθεια να επιστρέψει ο Απόλλων βγαίνοντας μπροστά και έχασε την επόμενη ευκαιρία με τον Βαλμπουενά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έψαχνε τις αντεπιθέσεις.

Κρατούσε περισσότερο μπάλα ο Απόλλων όμως η μεγάλη ευκαιρία ήταν για την ΟΜΟΝΟΙΑ με το χαμένο πέναλτι του Μπέζους.

Ο Απόλλων συνέχισε να πιέζει και να πλησιάζει επικίνδυνα την περιοχή μας όμως αμυνθήκαμε καλά.

Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να κρατάμε γερό προβάδισμα νίκης. Το ρευστό 1-0 είναι επικίνδυνο και είναι αναγκαίο να βρούμε τρόπο να δημιουργήσουμε και να σκοράρουμε ξανά.

Το παιχνίδι είναι ανοικτό…

Α’ Ημίχρονο

Στην πρώτη επιθετική προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο Μάθιους βρήκε κάθετα τον Λοΐζου ο οποίος μπήκε στη περιοχή με ωραίο κοντρόλ και μόνος απέναντ στον Λέουβενμπεργκ πλάσαρε σωστά για το 1-0.

Έχασε ευκαιρία στο 13ο λεπτό με τον Βαλμπουενά ο Απόλλων, με ένα σουτ του έξω από τη περιοχή μας το οποίο ανάγκασε τον Φαμπιάνο σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ.

Ευκαιρία έχασε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο 20ο λεπτό όταν κυκλοφόρησε η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, ο Λοΐζου έδωσε πάσα στον Κακουλλή που σούταρε άουτ. Στην ίδια φάση όμως ο Σεμέδο δέχθηκε κλωτσιά στη περιοχή, ο διαιτητής πήγε στο VAR και σφύριξε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μπέζους με τον Λέουβενμπεργκ να αποκρούει.

Στο 24ο λεπτό ο Μπέζους εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από πλάγια θέση με τον Λέουβενμπεργκ να αποκρούει.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Μπέζους στο 25ο λεπτό.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Σπόλιαριτς με πλασέ έξω από τη περιοχή μας το οποίο έφυγε άουτ.