Home TOP NEWS Όχι, δεν βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι αλλά τα επόμενα τέσσερα, αναγκαστικά!

Όχι, δεν βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι αλλά τα επόμενα τέσσερα, αναγκαστικά!


Έτσι όπως τα κάναμε, με τις απώλειες μέχρι στιγμής σε παιχνίδια όπως αυτό με την Καρμιώτισσα, όπως αυτό με την ΑΕΖ, ακόμα και όπως αυτό με την ΑΕΛ… και με την αγωνιστική να μας φέρνει πιθανότατα έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή, τότε το κάθε επόμενο παιχνίδι αποκτά πλέον κρίσιμο, ίσως και καθοριστικό χαρακτήρα. Διότι μία ήττα από την Ανόρθωση στη Λάρνακα μπορεί να θεωρηθεί και φυσιολογική.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν έχει πλέον κανένα περιθώριο να χάνει βαθμούς εκτός προγράμματος, αν θέλει να λέει πως είναι διεκδικήτρια του πρωταθλήματος. Βγάλαμε τη σειρά των διαδοχικών ντέρμπι παίρνοντας 7 βαθμούς και υπό άλλες συνθήκες θα ήταν οκ. Όμως οι διαφορές που πάνε να διαμορφωθούν τώρα δεν μπορούν να μας αφήνουν ικανοποιημένους. Η ήττα από την Ανόρθωση ήταν βήμα πίσω στο στόχο που τέθηκε και πλέον δεν μπορούμε να λέμε πως βλέπουμε μπροστά μόνο το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό. Όχι!

Έχουμε τον Εθνικό, ακολουθεί ο Οθέλλος, ύστερα η Νέα Σαλαμίνα και πριν το ντέρμπι με το Αποέλ η Καρμιώτισσα. Στα επόμενα 4 παιχνίδια οτιδήποτε άλλο εκτός από 12 βαθμούς θα είναι για τον ΟΜΟΝΟΙΑ εκτροχιασμός. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες για πρωτάθλημα αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίσουμε.

Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες για πρωτάθλημα, πρέπει να πάμε στο επόμενο ντέρμπι, αυτό της 23ης Δεκεμβρίου, χωρίς καμία απώλεια! Πρέπει να πάμε να παίξουμε με το Αποέλ και να έχουμε συγκομιδή 32 βαθμών. Αυτό είναι πλέον αδιαπραγματευτο.