Home TOP NEWS Πέντε παιχνίδια και μετά… μεταγραφική

Πέντε παιχνίδια και μετά… μεταγραφική


Έχουμε μπροστά μας ένα βατό πρόγραμμα, μέχρι να φτάσουμε στο τελευταίο παιχνίδι της ημερολογιακής χρονιάς, αυτό με το Αποέλ στο οποίο θα είμαστε τυπικά φιλοξενούμενοι. Μέχρι τότε η βαθμολογική μας συγκομιδή θα πρέπει να αυξηθεί χωρίς να καταγράψουμε απώλειες. Οι αγώνες με Εθνικό, Οθέλλο, Νέα Σαλαμίνα και Καρμιώτισσα προσφέρονται για να παραμείνουμε κοντά ή και να πλησιάσουμε την κορυφή.

Και μετά το κλασικό ντέρμπι με το οπόιο θα αποχαιρετήσουμε το 2023 ανοίγει το μεταγραφικό παράθυρο. Είχαμε γράψει πρόσφατα πως αναμένουμε ετοιμότητα από την ομάδα προγραμματισμού αλλά και τη διοίκηση μέσα στον Ιανουάριο και θα περιμένουμε να ακούσουμε ανακοινώσεις με μεταγραφές ποδοσφαιριστών που θα έρθουν για να δώσουν ώθηση στο υφιστάμενο ρόστερ, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας για διάκριση στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο.

Είναι πλέον ηλίου φαεινότερο ότι στη θέση του επιθετικού χρειάζεται άμεσα ενίσχυση η ομάδα ενώ θα πρέπει σίγουρα να ληφθεί υπόψιν και το γεγονός ότι χάνουμε για ένα διάστημα, πέρα από τον Καρίμ, τον Γουίλι Σεμέδο, έναν παίκτη βαρόμετρο.

Ένας μήνας και μισός έμεινε για να μπούμε σε μία πολύ ενδιαφέρουσα μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, χωρίς να αποκλείεται μάλιστα τις 4 κινήσεις που δικαιούται να κάνει η ομάδα, να τις πραγματοποιήσει.