Home TOP NEWS Ο Ρέκνταλ βλέπει το ρόστερ, η ομάδα προγραμματισμού δουλεύει για προσθήκες

Ο Ρέκνταλ βλέπει το ρόστερ, η ομάδα προγραμματισμού δουλεύει για προσθήκες


Το δουλεύει η ομάδα προγραμματισμού σε συνεργασία με το νέο προπονητή στο κομμάτι της ενίσχυσης. Αυτή τη στιγμή προτεραιότητα του Ρέκνταλ είναι να δει και να αξιολογήσει το ρόστερ του ωστόσο από τη στιγμή που το μεταγραφικό παράθυρο είναι ανοικτό, το ενδεχόμενο να προκύψουν προσθαφαιρέσεις είναι πιθανό.

Το ενδιαφέρον που προκύπτει για κάποιους ποδοσφαιριστές μας απαιτεί ετοιμότητα για όλα τα ενδεχόμενα. Μπορεί «αύριο» να έρθει καλή πρόταση για τον Λοΐζου ή για τον Λανγκ, είναι κι άλλοι ποδοσφαιριστές μας που παρακολουθούνται. Η ομάδα είναι στην αναμονή και της επιστροφής των τεσσάρων διεθνών, Σεμέδο, Ουζόχο, Καρίμ και Κασάμα.

Εμείς αυτό που πρέπει να κρατήσουμε είναι αυτό που έχει πει και επανέλαβε ο Γέσπερ Γιάνσον, ότι δηλαδή είναι πιθανόν να γίνει κάτι μέσα στο χρονικό περιθώριο που δίνεται στην ομάδα για μεταγραφές.

Φαίνεται πάντως ότι υπάρχει ταύτιση απόψεων μεταξύ του προπονητή και του Γέσπερ. Το πλάνο άλλωστε που παρουσιάστηκε στον Ρέκνταλ για να αποδεχθεί την πρόταση και να αναλάβει την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό λέει.

Απομένει άλλο ένα δεκαπενθήμερο για μεταγραφές και είμαστε στην αναμονή. Όλοι πιστεύουν και θεωρούν πως θα προχωρήσει η ομάδα σε προσθήκες.