Home TOP NEWS Παραμένει συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας!

Παραμένει συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας!


Τα τελευταία 24ώρα στα ρεπορτάζ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ “μονοπωλεί” το όνομα του Λοίζου Λοίζου, με το όνομα του Διεθνή μεσοεπιθετικού της ομάδας μας να έχει γραφτεί αρκετές φόρες για ενδιαφέρον ξένων συλλόγων γι’ αυτόν.

Πάντως ο Λοίζος Λοίζου που αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά MVP σε παιχνίδι της ομάδας μας, τον βλέπουμε (φωτογραφία) παρά τις όποιες φημολογίες έχουν αναπτυχθεί γύρω από αυτόν να συνεχίζει την σκληρή δουλειά και να παραμένει συγκεντρωμένος για τα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν.

Η ομάδα μας την ερχόμενη Πέμπτη (18/1) θα ριχθεί στην “μάχη” του κυπέλλου Coca – Cola και θα κληθεί να αντιμετωπίσει την ομάδα του ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα, ενώ τρεις μέρες μετά θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την ΑΕΖ, σε ένα κρίσιμο και κομβικό παιχνίδι πριν εισέλθει σε μια σειρά από ντέρμπι.

Ο Λοίζος Λοίζου λοιπόν, καλείται να κλείσει τα αυτιά και να προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις καλές του εμφανίσεις, άλλωστε και στα δύο παιχνίδια που προαναφέραμε θα είναι απαραίτητος, καθώς έδειξε ότι, το τελευταίο διάστημα διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας και μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα να πετύχει αυτά που θέλει.