Home TOP NEWS Περιμένουμε αλλαγές την Πέμπτη από τον Ρέκνταλ

Περιμένουμε αλλαγές την Πέμπτη από τον Ρέκνταλ


Η ΟΜΟΝΟΙΑ προσεγγίζει την αναμέτρηση με το Διγενή Ύψωνα για το κύπελλο με απόλυτη σοβαρότητα. Η ομάδα της δεύτερης κατηγορίας δεν έχει κάτι να χάσει, θα έρθει στο ΓΣΠ για να διεκδικήσει ότι μπορεί με την πίεση για την πρόκριση να είναι στη δική μας πλευρά.

Εννοείται πως δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της ποιότητας των δύο ομάδων ωστόσο από τη στιγμή που μιλάμε για μία διοργάνωση η οποία προσφέρεται για εκπλήξεις θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και σοβαροί στο παιχνίδι.

Η προετοιμασία κλείνει με τις δύο τελευταίες προπονήσεις που θα γίνουν σήμερα και αύριο. Το πλάνο του Ρέκνταλ πιθανόλογούμε ότι περιλαμβάνει σίγουρα αλλαγές και δίνεται η ευκαιρία στον Νορβηγό τεχνικό να δει και κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές να παίζουν. Το γεγονός ότι ακολουθεί τρεις μέρες μετά σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος παίζει ρόλο.

Ενδέχεται να δούμε ένα διαφορετικό σχήμα από τον Ρέκνταλ. Είναι αρκετοί αυτοί που διεκδικούν θέση στην εντεκάδα και οι πιθανότητες να δούμε κάποιους εξ αυτών είναι αυξημένες. Παπαστυλιανού, Λανγκ, Μίλετιτς, Ψάλτης, Μπασιρού, Φράνσον, Αλιούμ, Ζαχαρίου, ίσως και ο Αμό διεκδικούν θέση στην εντεκάδα.