Home TOP NEWS Κι αν μέσα στον κυκεώνα προκύψει κάτι θετικό;

Κι αν μέσα στον κυκεώνα προκύψει κάτι θετικό;


Λέχθηκαν και γράφτηκαν διάφορα αναφορικά με το μέλλον του Σιέτιλ Ρέκνταλ, το οποίο χαρακτηρίστηκε επισφαλές. Ο προπονητής ο οποίος ήταν επιλογή του πρώην αθλητικού διευθυντή, μετράει τρεις εβδομάδες στην ΟΜΟΝΟΙΑ και παρά το γεγονός ότι η ομάδα μέσα σε αυτό το διάστημα κατέγραψε συνεχόμενα αποτυχημένα αποτελέσματα, κανείς δεν μπορεί να του χρεώσει τον αγωνιστικό μας κατήφορο.

Ήρθε και κλήθηκε να διαχειριστεί μία εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, ένα ρόστερ γεμάτο ελλείψεις και μία ομάδα σε αγωνιστική αποσύνθεση. Μάλλον το αποτέλεσμα θα ήταν ακριβώς το ίδιος, όποιος κι αν ήταν στον πάγκο.

Και μέσα σε αυτό τον κυκεώνα, μέσα σε όλες τις αστοχίες, τις λανθασμένες αποφάσεις, μπορεί να μας προκύψει και κάτι θετικό. Γιατί να μην δοθεί έστω μία ευκαιρία στον Νορβηγό προπονητή να κάνει την προσπάθεια του; Ας περιμένουμε τουλάχιστον να δούμε τι έχει να μας «πει» όταν θα είναι σε θέση να δουλέψει με όλη την ομάδα.

Σιγά σιγά το ρόστερ θα γεμίζει και τότε θα μπορέσουμε να εξάξουμε πιο ασφαλή συμπεράσματα για τις ικανότητες του. Και στο κάτω κάτω αυτός δεν μας φταίει σε τίποτα.

Ο ίδιος πάντως επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα και πιστεύει ότι μπορεί να δώσει πράγματα. Ας του δώσουμε χρόνο και το κυριότερο, ας μην τον αδικήσουμε.

Χρίστος Ανδρονίκου