Home TOP NEWS Match Report: Πηγαίναμε γυρεύοντας και την πατήσαμε

Match Report: Πηγαίναμε γυρεύοντας και την πατήσαμε


Αν κρίνει κάποιος συνολικά τον αποψινό αγώνα και αντικειμενικά, θα πρέπει να παραδεχθεί ότι ο Εθνικός ήταν πιο καλή ομάδα από την ΟΜΟΝΟΙΑ στον αγωνιστικό χώρο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο, δέχθηκε τη μέιωση με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και ακόμα και στο σημείο στο οποίο οι γηπεδουχοι έμειναν με 10 παίκτες, ήταν η ομάδα που πίεζε για το γκολ. Εμείς δεν εκμεταλλευτήκαμε κάποιες φάσεις που μας παρουσιάστηκαν με αποτέλεσμα να δεχθούμε και την ισοφάριση.

Τσάμπα χαμένοι βαθμοί δε ένα παιχνίδι που μας βγήκε στο ξεκίνημα όμως κάναμε πολύ κακή διαχείρηση.

Μπήκε πιο καλά στο γήπεδο ο Εθνικός με μεγάλη ευκαιρία χαμένη, με άλλες μία-δυο εξαιρετικές προϋπόθεσεις και 4 κερδισμένα κόρνερ μόλις στα 3 λεπτά αγώνα. μετά το πεντάλεπτο αρχίσαμε να ανεβάζουμε κάπως την απόδοση μας και να πλησιάζουμε την αντίπαλη περιοχή.

Και το ανέβασμα μας έφερε και γκολ. Όχι ένα αλλά δύο σε μικρό χρονικό διάστημα. Πρώτα με τον Στεπίνσκι και μετά με τον Σεμέδο για να πάρουμε σοβαρό προβάδισμα στο παιχνίδι.

Δεν σταμάτησε να το παλεύει ο Εθνικός και έψαχνε επιθέσεις για να μειώσει και να ξαναμπει στο παιχνίδι. Μάλιστα οι γηπεδούχοι κυκλοφορούσαν καλά τη μπάλα και μας περιόρισαν αρκετά.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο τρίτο γκολ, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μπροστά με 2-0 όμως θέλει μεγάλη προσοχή διότι ο αντίπαλος μας δείχνει και απόψε ομάδα με ικανότητες.

Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός συνέχισε να κρατάει περισσότερο τη μπάλα και μείωσε με γκολ του Μάριου Ηλία. Συνέχισε να πιέζει για να ψάξει την ισοφάριση. Εμείς δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε μπάλα και να βγάλουμε οργανωμένα επιθέσεις.

Στο 65ο λεπτό τα αριθμητικά δεδομένα άλλαξαν αφού αποβλήθηκε ο Στυλιανού. Κι όμως ο Εθνικός συνέχισε να δείχνει επικίνδυνο και κατάφερε να ισοφαρίσει.

 

Α’ Ημίχρονο

Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Ντράζιτς στα πρώτα δευτερόλεπτα. Ο Μάριος Ηλία έκανε ανέβασμα από δεξιά αποφεύγοντας τον Νικόλα Παναγιώτου, έδωσε πάσα στον κεντρικό διάδρομο στον Ντράζιτς με τον Κουλιμπαλί να μην μπορεί να διώξει, πήρε μπάλα ο παίκτης του Εθνικού έκανε σουτ στο δοκάρι.

Στο 11ο λεπτό ο Μπέζους πήρε κάθετη πάσα και με μία έδωσε πανέξυπνη νέα κάθετη στον Στεπίνσκι ο οποίος κυνήγησε τη μπάλα, κέρδισε στη μονομαχία τον αντίπαλο του και στη πτώση του πλάσαρε για το 1-0.

Λίγο αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τον Κούσουλο να βγάζει υπέροχη κάθετη στον Σεμέδο ο οποίος μπροστά στον Μποκατίνοφ πλάσαρε σωστά για το 2-0.

Στο 28ο λεπτό ο Στεπίνσκι πήρε κάθετη πάσα έξω από τη περιοχή παίζοντας με πλάτη, γύρισε προς το τέρμα, έκανε ένα πλασέ το οποίο ήταν άστοχο.

Στο 29ο λεπτό ο Καμπρέρα έκανε σουτ μέσα από τη περιοχή, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Ωραίο ανέβασμα έκανε από αριστερά ο Παναγιώτου στο 38ο λεπτό, μπήκε στη περιοχή, περίμεναν πάσα οι Σεμέδο και Στεπίνσκι, επέλεξε τον πρώτο όμως έβαλε το πόδι αμυντικός τελευταία στιγμή.

Β’ Ημίχρονο

Στο 50ο λεπτό ο Λανγκ πήγε να διώξει με το κεφάλι από την περιοχή μας, έδωσε στον Μάριο Ηλία ο οποίος έξω από τη περιοχή σούταρε και σκόραρε.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Σεμέδο ο οποίος μπήκε στη περιοχή, έκανε μία ντρίμπλα και απέφυγε τον αμυντικό, σούταρε από πλάγια θέση για να αποκρούσει ο Μπογκαντίνοφ.

Το σουτ του Στεπίνσκι έξω από την περιοχή στο 55ο λεπτό ήταν άστοχο.

Στο 61ο λεπτό μπήκε στο γήπεδο ο Σίμιτς στη θέση του Φράνσον.

Στο 65ο λεπτό ο Χαραλάμπους έδωσε κάθετα στον Σεμέδο που έφυγε από το κέντρο με ταχύτητα, τον άρπαξε ο Στυλιανού τον έριξε στο έδαφος, δέχθηκε κίτρινη κάρτα, την δεύτερη του και αποβλήθηκε.

Ο Μπέζους εκτέλεσε απευθείας το φάουλ που κέρδισε ο Σεμέδο στο 68 με τον Μπογκαντίνοφ να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 69ο λεπτο ο Μπεζους εκτέλεσε κόρνερ ο Μπογκαντίνοφ με τη γροθιά έστειλε στο δεύτερο δοκάρι όπου ο Λανγκ με κεφάλι έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα όμως ακυρώθηκε για φάουλ του Στεπίνσκι στον Μπογκαντίνοφ μάλλον λανθασμένα.

Στο 70ο λεπτό ο Σεμέδο έδωσε κάθετα στον Νικόλα που σούταρε μπροστά στον Μπογκαντίνοφ ο οποίος απέκρουσε με τα πόδια.

Στο 76ο λεπτό ο Χαραλάμπους πήρε πάσα από τον Σεμέδο, έκανε πλασέ πολύ άστοχο από το ύψος της περιοχής.

Στο 83ο λεπτό βγήκε ο Στεπίνσκι και έδωσε τη θέση του στον Μπάκιτς.

Στο 85ο λεπτό ο Φαμπιάνο έριξε μπροστά τη μπάλα, η μπάλα πήγε σε πάικτη του Εθνικού που έδωσε αμέσως στον Καμπρέρα ο οποίος έκανε ένα κοντρόλ και σούταρε από απόσταση για να σημειώσει ένα εντυπωσιακό γκόλ.

Μεγάλη ευκαιρία έχασε ο Μπάκιτς στο 89ο λεπτό. Πήρε κάθετα από τον ΜΠέζους στη περιοχή, σούταρε με δύναμη για να κτυπήσει η μπάλα στο κάθετο δοκάρι και να φύγει έξω.

Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Χαραλάμπους στο 91ο λεπτό.

Στο 92ο λεπτό ο Κακουλλής μπήκε στη ιθέση του Χαραλάμπους.