Home TOP NEWS Μέσα στην καυτή αγωνιστική χρονική στιγμή, ίσως έρθουν κι εξελίξεις

Μέσα στην καυτή αγωνιστική χρονική στιγμή, ίσως έρθουν κι εξελίξεις


Το βέβαιο είναι πως τα όσα έχει δοκιμάσει μέχρι στιγμής ο Ρέκνταλ δεν έφεραν την αγωνιστική αλλαγή. Είδαμε κινήσεις που χαρακτηρίστηκαν παράλογες, είδαμε παίκτες να παίζουν σε θέσεις στις οποίες δεν είναι εξοικειωμένοι και γενικότερα βλέπουμε μία ομάδα η οποία ακόμα ψάχνεται.

Στερούμαστε ρυθμού αλλά και ομοιογένειας, όσο παράξενο κι αν αυτό ακούγεται αφού η σεζόν πλησιάζει προς την ολοκλήρωση της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ για ακόμα μία χρονιά αποτυγχάνει να στήσει ένα σύνολο το οποιο να εμπνέει αλλά και πάνω στο οποίο να μπορεί βασιστεί για το μέλλον.

Η ευθύνη φέτος βαραίνει μεν τον Αθλητικό Διευθυντή, αφού πρόλαβε στους λίγους μήνες παρουσίας του στην Κύπρο να μας πουλήσει το παραμύθι του κι εμείς το χάψαμε, ευθύνη ωστόσο για την επιλογή του έχει και η διοίκηση αλλά και όσοι δεν διέκριναν είτε πριν γίνει η πρόσληψη, είτε νωρίτερα μετά την έλευση του Σουηδού περί τίνος επρόκειτο.

Την πλήρωσε άδικα ο Σωφρόνης ο οποίος έπεσε θύμα της επιθυμίας του Γιάνσον για απομάκρυνση του.

Η διοίκηση ωστόσο πρέπει να δει μπροστά. Παρά το γεγονός ότι έχουμε μπει σε μία καυτή αγωνιστική χρονική περίοδο, θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του Γέσπερ ώστε να αρχίσει δουλειά για την επόμενη χρονιά. Σίγουρα η θέση του Ρέκνταλ είναι σήμερα εξαιρετικά επισφαλής και θα δούμε τι θα γίνει. Πάντως ο νεοφερμένος Αθλητικός Διευθυντής, θα πρέπει να κρίνει και να κάνει την εισήγηση του για το κομμάτι του προπονητή, θα πρέπει να δει και το ρόστερ και να κάνει και σε αυτό το κομμάτι τις εισηγήσεις του.

Σήμερα όλα περνάνε από τα χέρια του προέδρου, το ανέφερε άλλωστε και ο ίδιος ότι θα αποκτήσει πολύ πιο ενεργό ρόλο στις αποφάσεις που θα λαμβάνονται και η περίοδος που διανύουμε ενδέχεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις.