Home TOP NEWS Άλλες δύο προπονήσεις και ολοκληρώνει

Άλλες δύο προπονήσεις και ολοκληρώνει

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζονται πυρετωδώς για τον Κυριακάτικο (31/03) αγώνα κόντρα στην Πάφο FC, ο οποίος θα γίνει στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του είδαν όλους τους διεθνείς ποδοσφαιριστές να επιστρέφουν στις προπονήσεις και το πιο σημαντικό ότι επέστρεψαν όλοι καλά. Οι Λανγκ και Κασάμα ενσωματώθηκαν χθες με την υπόλοιπη ομάδα και σήμερα θα ενσωματωθεί ο Ουζόχο.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός που θα έχει σε ακόμη ένα παιχνίδι γεμάτη την φαρέτρα του, καταστρώνει το πλάνο του για να παρουσιάσει μια δυνατή ομάδα κόντρα στην Πάφο FC, η οποία θα διεκδικήσει την δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα η οποία θα μας κρατήσει ζωντανούς στην διεκδικήση των στόχων μας.

Όσον αφορά τον Σεμέδο που μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων, η συμμετοχή του στο παιχνίδι θα εξαρτηθεί την τελευταία στιγμή, αφού κανείς δεν θέλει να πάρει ρίσκο με τον ποδοσφαιριστή. Σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιηθεί ο Αφρικανός θα δούμε τον Σίμιτς να παίζει στα φτερά.