Home TOP NEWS Η συμμετοχή του στην Εθνική, η μίνι – συνέντευξη του και η...

Η συμμετοχή του στην Εθνική, η μίνι – συνέντευξη του και η παρουσία του στην ΟΜΟΝΟΙΑ

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός της ομάδας μας, Ντούσαν Μπάκιτς, το προηγούμενο διάστημα απουσίαζε καθώς πήρε κλήση από τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας του για τα φιλικά με Λευκορωσία και Βόρεια Μακεδονία.


Ο Μπάκιτς να σημειώσουμε ότι, στα δύο νικηφόρα παιχνίδια με 2-0 και 1-0 είχε και ολιγόλεπτη συμμετοχή, προσθέτοντας στα πόδια του συνολικά 30λεπτά αγωνιστικό χρόνο.

Κατά την παρούσια του στην Εθνική Μαυροβουνίου και με αφορμή ότι ο ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια στην εν λόγω χώρα για λογαριασμό των Ενερτζέτικ και Ντιναμό Μινσκο, ο 25χρόνος φορ παραχώρησε συνέντευξη στους συμπατριώτες και αναφέρθηκε στην Εθνική του ομάδα.

Οι κυριότερες του τοποθετήσεις: 

Για τη νίκη της Εθνικής Μαυροβουνίου κόντρα στη Λευκορωσία: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Η Λευκορωσία έχει καλή ομάδα, υπάρχουν δυνατοί παίκτες στο ρόστερ, μερικούς από τους οποίους γνωρίζω. Νομίζω ότι η νίκη μας αξίζει. Είχαμε στιγμές στο πρώτο ημίχρονο όπου μπορούσαμε να αυξήσουμε το σκορ, αλλά στο τέλος του παιχνιδιού χαλαρώσαμε λίγο, αλλά δεν πειράζει. Ελέγχαμε την μπάλα όλη την ώρα και κερδίσαμε».

Για το ότι ο ίδιος αγωνίστηκε ως αλλαγή: «Εδώ είναι Εθνική ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι στην ομάδα και να υπάρχει καλή ατμόσφαιρα. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, αγωνίζονται παίκτες από μεγάλα πρωταθλήματα. Δεν υπάρχει πίεση στην Εθνική να αποδείξεις ποιος είναι ο καλύτερος. Όταν δεν παίζεις στην ομάδα σου είναι διαφορετικό, αλλά στην Εθνική δεν το σκέφτομαι έτσι».

Σχόλιο για την Εθνική Λευκορωσίας: «Ως ποδοσφαιριστής έπαιξα τέσσερα χρόνια εδώ και πέρασα υπέροχα. Θεωρώ ότι αυτή η ομάδα θα πετύχει και ότι θα έρθουν περισσότερες νίκες. Ήρθε νέος προπονητής και κάνει καλή δουλειά. Ο Κάρλος Αλός (πρώην ΕΝΠ) γνωρίζει τι να κάνει. Εύχομαι καλή τύχη».

Να σημειώσουμε ότι, ο Μπάκιτς αποκτήθηκε απ’ την ΟΜΟΝΟΙΑ τον περασμένο Ιανουάριο, μετρώντας έως τώρα επτά συμμετοχές και σύμφωνα με τα ΜΜΕ στο Μαυροβούνιο, το συμβόλαιο που υπέγραψε έως το 2026 είναι ιδιαίτερα κερδοφόρο για τον ίδιο.