Home ΚΥΠΡΟΣ EURO U17: Διαθέσιμα εισιτήρια από τις 10 Απριλίου

EURO U17: Διαθέσιμα εισιτήρια από τις 10 Απριλίου

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό γεγονός που έχει φιλοξενήσει ποτέ η Κύπρος, η τελική φάση του EURO 2024 κάτω των 17 ετών ξεκίνησε!


Το μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός θα πραγματοποιηθεί από τις 20 Μαΐου έως τις 5 Ιουνίου 2024.

Η τελική φάση του EURO κάτω των 17 ετών χαρακτηρίζεται από την UEFA ως η διοργάνωση «των ανερχόμενων αστέρων». Παίκτες όπως ο Τιερί Ανρί, ο Γουέιν Ρούνεϊ, ο Λουίς Φίγκο, ο Σεσκ Φάμπρεγας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Εντέν Αζάρ, ο Τόνι Κρος και πολλοί άλλοι έχουν κάνει στο παρελθόν το διεθνές ντεμπούτο τους και έχουν «συστηθεί» σε ευρωπαϊκό επίπεδο στην τελική φάση του EURO U17.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα «ΑΕΚ Αρένα», «ΑΛΦΑΜΕΓΑ», «Αντώνης Παπαδόπουλος», «Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου – Επιστροφή», «Εθνικός Άχνας» και «Τάσος Μάρκου».

Ο τελικός θα γίνει στο στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό και ο εναρκτήριος αγώνας στο ΑΕΚ Αρένα Λάρνακας, ενώ οι αγώνες της φάσης των ομίλων θα γίνουν στα υπόλοιπα γήπεδα.

Στη διοργάνωση θα συμμετάσχουν 16 εθνικές ομάδες κάτω των 17 ετών, μεταξύ των οποίων και η Κύπρος. Οι χώρες είναι η Αυστρία, η Κροατία, η Τσεχία, η Δανία, η Αγγλία. Γαλλία, Ιταλία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σερβία, Σλοβακία, Ισπανία, Σουηδία, Ουκρανία και Ουαλία.

Τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα από τις 10 Απριλίου 2024.

UEFA U17 TICKETS

Οι δεκαέξι ομάδες θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων. Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα προκριθούν στα προημιτελικά και θα ακολουθήσουν αγώνες νοκ-άουτ για να καθοριστεί το ζευγάρι στον μεγάλο τελικό.

Συνολικά θα διεξαχθούν 31 αγώνες στις 16 ημέρες που θα διαρκέσει η διοργάνωση.