Home TOP NEWS Φουλ στο «Ηλίας Πούλλος»- Βγαίνει το πλάνο για ακόμα ένα τρίποντο

Φουλ στο «Ηλίας Πούλλος»- Βγαίνει το πλάνο για ακόμα ένα τρίποντο


Απομένουν άλλες τρεις προπονήσεις μέχρι τον αγώνα της Κυριακής. Έχουν επιστρέψει όλοι οι διεθνείς και πλέον ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να δουλέψει με όλο το ρόστερ και να βγάλει τον σχεδιασμό του, θέλοντας να οδηγήσει την ομάδα σε άλλη μία νίκη στα πλέι-οφ. Αν τα καταφέρουμε τότε θα κάνουμε σημαντικό βήμα Ευρώπης και θα διατηρηθούμε ζωντανοί για κάτι περισσότερο.

Δεν προέκυψε κάποιο απρόοπτο, σε ότι αφορά στους ποδοσφαιριστές που απουσίασαν τις προηγούμενες μέρες. Η προσοχή ωστόσο ήταν το προηγούμενο διάστημα στραμμένη στον Γουίλι Σεμέδο ο οποίος αρχίζει σιγά σιγά να ανεβάζει το ρυθμό του στις προπονήσεις και να μπαίνει σιγά σιγά στο πρόγραμμα με τους υπόλοιπους. Παραμένει βέβαια αμφίβολος για τον αγώνα, με τις πιθανότητες ωστόσο να είναι με το μέρος του.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν το πλάνο του Αναστασίου θα περιλαμβάνει Σεμέδο την Κυριακή, αφού κάποια άλλη διαφοροποίηση είναι εξαιρετικά δύσκολο να δούμε. Είναι πάντως σημαντικό να πάμε με όλες μας τις επιλογές στο δύσκολο παιχνίδι με την Πάφο για να διεκδικήσουμε τη νίκη.