Home TOP NEWS Η μπάλα στα πόδια τους…

Η μπάλα στα πόδια τους…


Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο οποίο η ομάδα μας δέχθηκε την ήττα και έφερε απογοήτευση, άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο γύρισαν σελίδα και μέσα από την σκληρή προσπαθούν να ανασυνταχθούν για το σημαντικό παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αποέλ.

Η τεχνική ηγεσία καθ’ όλη την βδομάδα που ξεκίνησε η προετοιμασία για το “αιώνιο” ντέρμπι, προσπάθησε να ανυψώσει το ηθικό και την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών έτσι ώστε να παρουσιαστούν στις τέσσερεις γραμμές του γηπέδου το Σάββατο και να πάρουν το ζητούμενο, τη νίκη.

Επίσης, ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του, μίλησαν στους ποδοσφαιριστές για την σημαντικότητα του αγώνα, αλλά και τα κίνητρα που υπάρχουν σε αυτό για να κυνηγήσουν τη νίκη από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Επίσης για την σημαντικότητα του επερχόμενου αγώνα μίλησε και ο Ανδρέας Δημητρίου, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Είναι ένας σημαντικός αγώνας για εμάς στην προσπάθεια για να διεκδικήσουμε τους στόχους που μοιάζουν ρεαλιστικοί αυτή τη στιγμή, τις θέσεις της Ευρώπης. Είναι το κλασικό ντέρμπι του Κυπριακού ποδοσφαίρου, που για άλλη μια φορά θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του φίλαθλου κόσμου της Κύπρου. Έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε – ως ομάδα και ατομικά οι ποδοσφαιριστές – το πώς μπορούμε να διαχειριστούμε τέτοιους αγώνες και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Περιμένουμε από την ομάδα να παρουσιαστεί έτοιμη και – όπως ανέφερε ο κ. Αναστασίου την περασμένη βδομάδα – να είναι αγωνιστικά αλλά και πνευματικά όπως πρέπει, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητές μας για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε. Είναι πάντα ένας ιδιαίτερος αγώνας και – πέρα από το βαθμολογικό κίνητρο – θα ήταν ό,τι καλύτερο η ομάδα να δώσει στον κόσμο τη χαρά του αποτελέσματος.”

Οι ποδοσφαιριστές μας λοιπόν έλαβαν από παντού τα μηνύματα για τον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου. Τώρα η μπάλα πέφτει ξεκάθαρα στα πόδια τους και θα κληθούν το απόγευμα της 16ης Μαρτίου να αγωνιστούν με ψυχή, πάθος και να φτάσουν σε ένα υπερπολύτιμο “διπλό” που θα φέρει βαθμούς, τόνωση ψυχολογίας, ηρεμία και χαρά στον Πράσινο ΛΑΟ.