Home TOP NEWS Η ομάδα δουλεύει σήμερα για τη διάκριση, το τμήμα σκάουτινγκ για την...

Η ομάδα δουλεύει σήμερα για τη διάκριση, το τμήμα σκάουτινγκ για την ενίσχυση


Γίνεται μπόλικη μελέτη εδώ και αρκετό διάστημα ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη να μπει δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι του ερχόμενου καλοκαιριού. Αυτή τη στιγμή είναι υπό αξιολόγηση αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, για τις θέσεις στις οποίες η ομάδα θα ενισχυθεί την επόμενη χρονιά και μέλημα είναι να παρουσιαστεί πανέτοιμη μόλις ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο σε δύο μήνες και κάτι.

Μπορεί η ομάδα να κάνει αυτή τη στιγμή την προσπάθεια της για διάκριση στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο, ο προπονητής και οι συνεργάτες του δουλεύουν για να έχουν όλους τους παίκτες έτοιμους και γεμάτους κίνητρο μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο δουλεύει πολύ και το τμήμα σκάουτινγκ πολύ αυτές τις μέρες.

Έχουν μάλιστα εντοπιστεί ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και με την έλευση και του νέου προπονητή θα μπουν όλα τα ονόματα στο τραπέζι. Το στοίχημα όλων είναι να δημιουργηθεί ένα ρόστερ ισχυρό, ένα σύνολο το οποίο θα είναι σε θέση να διεκδικήσει όλους τους τίτλους του χρόνου. Θα παίξει ασφαλώς ρόλο και η συμμετοχής μας ή μη στην Ευρώπη για το πως θα κινηθούμε το καλοκαίρι, εννοώντας ότι αν εξασφαλίσουμε Ευρωπαϊκό εισιτήριο θα πρέπει να τρέξουμε, αν όχι τότε θα έχει περισσοτερο χρόνο στη διάθεση της η ομάδα προγραμματισμού.