Home TOP NEWS Ήρθε η στιγμή να μιλήσει η έδρα!

Ήρθε η στιγμή να μιλήσει η έδρα!

Από τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα στην φάση των πλέι – οφ, τα δύο έγιναν στο ΓΣΠ και στα οποία κατάφερε να πανηγυρίσει μια νίκη (Ανόρθωση) και να δεχθεί μία ήττα (ΑΕΚ).


Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Αποέλ, ήταν τυπικά φιλοξενούμενη και έτσι την επόμενη αγωνιστική, θα παραμείνει στην Λευκωσία για να αγωνιστεί και θα υποδεχθεί την Πάφο FC στο πλαίσιο της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου της Β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου, στην έδρα του παρουσιάζεται αρκετά δυνατό την φετινή σεζόν, καθώς πήρε τους 33 από τους συνολικά 58 κερδισμένους βαθμούς στο πρωτάθλημα και κόντρα στην Πάφο, θα επιδιώξει να πάρει ακόμα τρεις, που θα το βοηθήσει να συνεχίσει την αντεπίθεση του.

Η ομάδα μας, με τη νίκη της απέναντι στον Αποέλ είδε τις διαφορές από την κορυφή, αλλά κι από την 3η θέση να μειώνονται και μια ενδεχόμενη επιτυχία απέναντι στην Πάφο θα δει την διαφορά από την αντίπαλο της να μεγαλώνει στο +5, ενώ την ίδια ώρα θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί απώλειες που θα προκύψουν από Αποέλ και ΑΕΚ που θα αναμετρηθούν μαζί.

Μετά την επανέναρξη λοιπόν του πρωταθλήματος και τα παιχνίδι που θα ακολουθήσει, αρχικά με την Πάφο FC και στη συνέχεια με τον Άρη Λεμεσού θα πρέπει και επιβάλλεται να μιλήσει και η έδρα, το ΓΣΠ, με τον “12ο παίκτη” να κάνει το δικό του παιχνίδι για να σπρώξει την ομάδα προς την υλοποιήση των στόχων της.