Home TOP NEWS Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική των πλέι – οφ ...

Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική των πλέι – οφ (Πρόγραμμα και τηλεοπτικές μεταδόσεις)

Με τρεις αναμέτρησεις δύο από το πρώτο και μία από το δεύτερο γκρουπ του πρωταθλήματος, ολοκληρώνεται σήμερα η 2η αγωνιστική των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Στις 18:00 θα γίνει το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, αυτό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Άρη Λεμεσού. Οι “κιτρινοπράσινοι” θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να κάνουν το 2 στα 2 στην Β’ φάση του πρωταθλήματος, προσπερνόντας μάλιστα τον Άρη στη βαθμολογία. Απ’ την άλλη ο Λεμεσιανός σύλλογος θέλει τη νίκη για να επιστρέψει στο πρωτάθλημα στα νικηφόρα αποτελέσματα και να παραμείνει ζωντανός στην διεκδίκηση του τίτλου.

Στο δεύτερο παιχνίδι της ημέρας που θα γίνει στο στάδιο “Αλφαμέγα”, ο Απόλλωνας θα φιλοξενήσει τη Νέα Σαλαμίνα σε ένα ματς χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στα ψηλά του δεύτερου γκρουπ, δεν κινδυνεύουν σε καμία περίπτωση, συνεπώς το παιχνίδι δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στις 20:30 θα γίνει το τελευταίο παιχνίδι της ημέρας αλλά και της αγωνιστικής με την ΟΜΟΝΟΙΑ να φιλοξενεί την Ανόρθωση στο ΓΣΠ. Οι “πράσινοι” θέλουν να δώσουν συνέχεια στα νικηφόρα του τελευταίου διαστήματος, έτσι ώστε να αυξήσουν τις διαφορές από τις ομάδες που τους ακολουθούν (Πάφος FC, Ανόρθωση) και να μειώσουν διαφορές από τις ομάδες που προπορεύονται (ΑΕΚ, Άρη). Απ΄ την άλλη η Ανόρθωση θέλει νίκη για να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

Α’ γκρουπ

18:00 ΑΕΚ – Άρης (Primetel)
20:30 ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση (Primetel)

Β’ γκρουπ

19:00 Απόλλωνας – Νέα Σαλαμίνα (Cytavision)

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα:

Α’ γκρουπ
Αποέλ – Πάφος FC 1-0

Β γκρουπ
Οθέλλος – ΑΕΛ 1-1
Δόξα – Καρμιώτισσα 1-4
ΑΕΖ- Εθνικός Άχνας 0-1