Home TOP NEWS Περιμένουν πως και πως το επόμενο!

Περιμένουν πως και πως το επόμενο!


Η νίκη επί του Αποέλ, η απόδοση της ομάδας μας στα παιχνίδια των πλέι – οφ, αλλά και το γεγονός ότι, με το τελευταίο τρίποντο μειώθηκαν ξανά οι αποστάσεις από τις προπορευόμενες ομάδες, ζέστανε εκ νέου τους φίλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, οι οποίοι περιμένουν με αγωνία το επόμενο παιχνίδι.

Την ερχόμενη Κυριακή (31/03) και στο παιχνίδι με την Πάφο FC, το ΓΣΠ αναμένεται να φορέσει ξανά τα γιορτινά του και να ντυθεί στα “πράσινα”, καθώς οι προβλέψεις λένε ότι, ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα δώσει μαζικά το παρών του στις κερκίδες του γηπέδου της Πρωτεύουσας.

Είναι γεγονός ότι το σύνολο του Γιάννη Ααναστασίου “κέρδισε” ξανά τον κόσμο, ο οποίος σε μια βδομάδα αναμένεται να κατακλύσει το ΓΣΠ, για να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδα μας να φτάσουν σε μια άλλη σημαντική νίκη, η οποία αν έρθει θα αλλάξει εκ νέου τα δεδομένα στην βαθμολογία.

Την βδομάδα που θα μπει η ΟΜΟΝΟΙΑ θα ανοκοινώσει την έναρξη και τις λεπτομέρειες για την προπώληση εισιτηρίων με την Πάφο FC και ο κόσμος περιμένει πως και πως για να εξασφαλίσει το εισιτήριο του και την Κυριακή να βρεθεί στο γήπεδο.