Home TOP NEWS Θα κρίνει ο Αναστασίου για Σεμέδο

Θα κρίνει ο Αναστασίου για Σεμέδο


Ο Σεμέδο ο οποίος τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ κάτι που είχε ως αποτελέσμα να του στερήσει την συμμετοχή του στο ματς με τον Αποέλ και την παρουσία του στην Εθνική, επέστρεψε από την περασμένη Δευτέρα στις προπονήσεις και άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά και ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας μας, Ανδρέας Δημητρίου σε πρόσφατες τοποθετήσεις του, ο Αφρικανός εξτρέμ ναι μεν μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, ωστόσο ο ποδοσφαιριστής παρακολουθείται και αξιολογείται καθημερινά από το τεχνικό τιμ.

Σίγουρα ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του ξέρουν ότι η επιστροφή του Σεμέδο στο βασικό σχήμα θα προσδώσει εκ νέου ποιότητα στην ομάδα μας και θα την ανεβάσει επίπεδο, ωστόσο κανείς δεν θέλει να πάρει ρίσκο με τον ποδοσφαιριστή, αφού στο πρόγραμμα ακολουθούν κι άλλα σημαντικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Συνεπώς ο Ελλαδίτης τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τον ποδοσφαιριστή αν κρίνει ο ίδιος ότι μπορεί να αγωνιστεί και αν του δώσει φυσικά και το πράσινο φως το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας.