Home TOP NEWS Τους θέλει όλους στην “πρίζα” ο κ.Αναστασίου!

Τους θέλει όλους στην “πρίζα” ο κ.Αναστασίου!


Στην ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζονται οι προπονήσεις και η προετοιμασία για το επερχόμενο παιχνίδι με την Πάφο FC, το οποίο θα γίνει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στις 31 Μαρτίου.

Ο Γιάννης Αναστασίου αυτό το διάστημα είναι αναγκασμένος να δουλεύει στο “Ηλίας Πούλλος” χωρίς δέκα Διεθνείς ποδοσφαιριστές (Οζλέρ, Ανδρέου, Κακουλλής, Παναγιώτου, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Μπάκιτς, Ουζόχο, Λανγκ, Κασάμα), ωστόσο αυτούς που έχει στην διάθεση του θα προσπαθήσει να τους προετοιμάσει κατάλληλα για το παιχνίδι με την Πάφο FC.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός τον είδαμε στα παιχνίδια που κοουτσάρει την ομάδα μας να ανοίγει αρκετά το ρόστερ, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σχεδόν σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του, καθώς θέλει να τους έχει όλους στην “πρίζα” και να είναι αγωνιστικά έτοιμοι όταν χρειαστεί να μπουν στο γήπεδο για να βοηθήσουν.

Μάλιστα η ΟΜΟΝΟΙΑ εκμεταλλευόμενη την διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, προγραμμάτισε φιλικό παιχνίδι με την Αγία Νάπα, στο οποίο ο κ. Αναστασίου θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει πράγματα και πρόσωπα και την ίδια ώρα να δώσει χρόνο σε παίκτες που το έχουν ανάγκη.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος σε 9μέρες θα εισέλθουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, ενώ ενδιάμεσα θα είναι και οι ημιτελικοί αγώνες με τον Άρη και σίγουρα, άπαντες κι από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας πρέπει να είναι έτοιμος όταν κληθεί να βοηθήσει να μπορέσει να το πράξει.