Home TOP NEWS Αγωνία για Μάθιους και Σιπριάνο

Αγωνία για Μάθιους και Σιπριάνο

Προβλήματα τραυματισμών προέκυψαν στο χθεσινό παιχνίδι με την Πάφο FC, τα οποία σίγουρα ανησυχούν την τεχνική ηγεσία, αφού έρχονται σε μια κρίσιμη καμπή το πρωταθλήματος και εκεί που θα χρειαστούν όλοι ποδοσφαιριστές.


Οι δύο ποδοσφαιριστές που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμών ήταν ο Μαρκίνιος Σιπριάνο και ο Άνταμ Μάθιους, ο Βραζιλιάνος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του ζεστάματος πριν το παιχνίδι με την Πάφο, ενώ ο Ουαλός ακραίος μπακ τραυματίστηκε κατά την διάρκεια του αγώνα και έγινε αλλαγή δίνοντας την θέση του στον Πάρη Ψάλτη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να περάσουν τις επόμενες ώρες από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα των προβλήματων τους, αλλά και το διάστημα που θα αναγκαστούν να παραμείνουν εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι την αποθεραπεία τους.

Να σημειώσουμε ότι, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Άνταμ Λανγκ. Ο Ούγγρος σέντερ μπακ ως γνωστόν τραυματίστηκε στην προπόνηση και το πρόβλημα του θα τον κρατήσει για ένα μήνα εκτός γηπέδου.