Home TOP NEWS Αλλάζει τα άκρα της άμυνας ο προπονητής;

Αλλάζει τα άκρα της άμυνας ο προπονητής;


Σιπριάνο και Μίλετιτς τα πήγαν πολύ καλά στους τελευταίους αγώνες στους οποίους κλήθηκαν να αντικαταστήσουν Χαμάς και Μάθιους αντίστοιχα.

Αμίν και Άνταμ είναι τώρα έτοιμοι και σε θέση να διεκδικήσουν συμμετοχή στην αρχική εντεκάδα όμως δεν θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα προβεί σε αλλαγές ο Γιάννης Αναστασίου.

Περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί ξανά στο αρχικό σχήμα συγκεντρώνει ο Μάθιους, αφού ο Νεμάνια τοποθετήθηκα στο δεξία άρκο λόγω των συνθηκών, ενώ σε ότι αφορά στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Σίπριάνο έδειξε ετοιμότητα και συνέπεια στα παιχνίδια που προηγήθηκαν και έθεσε υποψηφιότητα να παραμείνει στις πρώτες επιλογές του προπονητή του. Έχει όμως και ο Χαμάς τις δικές του πιθανότητες.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει ο προπονητής και βεβαίως είναι θετικό το ότι μπορεί ο Ελλαδίτης κόουτς να αισθάνεται καλά με τις επιλογές του στις συγκεκριμένες θέσεις.

Είναι και θέμα διαχείρησης αφού ακολουθούν συνεχόμενα παιχνίδια ντέρμπι τα οποία θα καθορίσουν το που θα τοποθετηθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.