Home TOP NEWS Σπαζοκεφαλιά η διαχείρηση μετά την απώλεια Μπέζους – Σενάρια αντικατάστασης του

Σπαζοκεφαλιά η διαχείρηση μετά την απώλεια Μπέζους – Σενάρια αντικατάστασης του


Θα πρέπει να ζήσουμε με την απουσία του Μπέζους σε αυτούς τους τελευταίους 4 ή 5 αγώνες που έχουν απομείνει. Ο Γιάννης Αναστασίου καλείται να σκαρφιστεί τρόπους για να αντικαταστήσει τον Ουκρανό και ενδεχομένως να πρέπει να δείξει ευελιξία κοιτάζοντας τις επιλογές του, οι οποίοι είναι ομολογουμένως περιορισμένες.

Ο Σίμιτς αποτελεί τον ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει την πιο ορθολογική επιλογή για τον παίκτη πίσω από τον επιθετικό. Τον είδαμε προχθες κόντρα στην Ανόρθωση και τα πήγε πολύ καλά, σε μία θέση την οποία έτσι κι αλλιώς γνωρίζει αφού την έπαιξε πολλάκις στην καριέρα του. Βέβαια αυτό το σενάριο στερεί από τον προπονητή επιλογές για τα εξτρέμ. Τρεις είναι στο ρόστερ, σίγουρα δεν μπορούν να πάνε κορδόνι και αδιάκοπα μέχρι το τέλος.

Από κει και πέρα υπάρχει και η επιλογή του Χαράλαμπου, υπό την προϋπόθεση το δίδυμο στο κέντρο να είναι πλέον οι Μπασιρού και Κούσουλος. Σε αυτό βέβαια το σενάριο μένει ο πάγκος χωρίς άλλον κεντρώο ποδοσφαιριστή αφού σήμερα, δυστυχώς, οι Φράνσον και Κασάμα δεν μπορούν να θεωρηθούν σοβαρές επιλογές.

Είναι και το σενάριο των δύο επιθετικών στην εντεκάδα. Στεπίνσκι, Κακουλλής και Μπάκιτς είναι οι τρεις μπροστά και έστω σε αυτή τη θέση, του σέντερ φορ δηλαδή, υπάρχει πληρότητα που μπορεί να δώσει στον Αναστασίου λύσεις. Κι όμως, ύστερα από όσα έγιναν φέτος, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ποσοτικό θέμα σχεδόν σε όλες τις θέσεις εκτός από αυτήν του επιθετικού.

Οπώς και να έχει, για τον Αναστασίου θα πρέπει να αποτελεί σπαζοκεφαλιά ο τρόπος με τον οποίο θα διαχειριστεί το νέο αγωνιστικό πρόβλημα που προκύπτει. Του έχουμε πάντως εμπιστοσύνη, όπως εμπιστοσύνη έχουμε και στους ποδοσφαιριστές και περιμένουμε να τους δούμε να ανταποκρίνονται, όποιον ρόλο κληθούν να επιτελέσουν.