Home TOP NEWS Συγκλονιστικός και πάλι!

Συγκλονιστικός και πάλι!

Ο Μίλετιτς με την απόδοση του το τελευταίο διάστημα κατάφερε να κερδίσει τόσο τον Γιάννη Αναστασίου, όσο και μια θέση στο βασικό σχήμα.


Ο Σέρβος αμυντικός μετά από ένα τραυματισμό του Άνταμ Μάθιους, κλήθηκε να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας και σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξε το τελευταίο διάστημα τα πήγε εξαιρετικά.

Παρά το γεγονός ότι, ο Μίλετιτς δεν είχε καλή απόδοση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Ελλαδίτης κόουτς του έδειξε και χθες εμπιστοσύνη, τον έριξε ξανά στην “μάχη” χρησιμοποιώντας τον στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον ποδοσφαιριστή να δικαιώνει τον κ. Αναστασίου.

Πάντως για όσους είδαν το παιχνίδι είτε από το γήπεδο, είτε από την τηλεόραση, εύκολα διαπίστωσαν ποιος ήταν ο κορυφαίος στον αγωνιστικό χώρο, στο “αιώνιο” ντέρμπι κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον Νεμάνια Μίλετιτς, ο οποίος από την δεξιά πλευρά ήταν πραγματικά απροσπέλαστος.

Ο ποδοσφαιριστής μας για ακόμη μια φορά έκανε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, περιόρισε σε μεγάλο βαθμό όλες τις επιθετικές προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Αποέλ και βγήκε σε πολλές πάρα πολλές “μάχες” κερδισμένος.

Σίγουρα η χθεσινή εμφάνιση του Μίλετιτς, έρχεται να επιβεβαιώσει το αγωνιστικό ανέβασμα του ποδοσφαιριστή και γενικότερα όλης της ομάδας, ενώ παράλληλα θα του δώσει και την απαιτούμενη ψυχολογία ενόψει και του μεγάλου τελικού.